De cand sunt model la Paradiz, mi-am dat seama ca am cateva probleme pe care nu reusesc sa le gestionez. Spre exemplu, statul in pat pana tarziu, atunci cand lucrez dupa-amiaza. Am iesit din zona de confort! Cand inainte trebuia sa fiu in picioare la ora 6:00, pentru a ajunge la ora 8:00 la serviciu, acum mi-am dat ceasul biologic peste cap, permitandu-mi sa dorm pana pe la 11:00, 12:00.

O alta problema o constituie cumparaturile. Cand am timp, mi-e prea lene. Am ajuns sa cumpar de pe Internet, doar ca sa nu pierd o zi prin magazine. Iar atunci cand ma decid sa merg sa-mi iau ceva nou, nu ma pot hotari, asa ca le iau pe toate care-mi plac.

shutterstock_106530410

Un alt inconvenient il constituie programul de lucru. Atat de flexibil incat ai impresia ca ai concediu in fiecare luna. Ce sa faci cu atat de mult timp liber? Te plictisesti sa mergi la sauna si solar, sa iesi cu fetele si sa pierdeti vremea la piscina. Cat sa mai induri?

De asemenea, este obositor sa ai o petrecere pe luna la serviciu. Atata veselie, oameni care se simt bine si colege cu care sa te display-perfume-resized-600distrezi pana dimineata. Insa devine si mai greu de suportat cand primesti premii. Pe cuvant, este dificil sa-ti faci probleme o data la trei luni in privinta cadoului pe care o sa-l primesti. Ce te faci daca iar primesti cu lantisor cu diamant? La fel e si cu parfumurile, deja ai o colectie care nu-ti mai incape pe noptiera, unde sa le mai pui?

Personal, ma streseaza foarte tare ca nu ma pot hotari daca sa merg la cursurile de engleza sau la cele de franceza. Imi plac amandoua si este dificil sa ma decid la ce curs sa ma programez prima data. Unde mai pomenesti ca la noi la studio, doamna profesoara de limbi straine este enervant de draguta si ne preda mereu chestii interesante.

Pe lista de probleme ale modelelor de videochat de la Paradiz se mai numara si orele petrecute la salon, excursiile repetate la mare, gratarele si independenta financiara. Adevarate batai de cap. Jobul tau actual are la fel de multe dezavantaje?