PARADIZ are sediul principal in centrul orasului Iasi. Si este mult mai mult decat un studio de videochat!
PARADIZ este un vis implinit, al oamenilor care au avut o viziune si care au transformat-o in realitate in decursul a 16 ani de eforturi si incercari, incununate de ambitia de a ridica totul la standarde cat mai inalte.
Ne putem mandri la ora actuala cu o serie de premii care ne-au fost acordate ca o confirmare a intregului nostru efort, iar acest lucru ne motiveaza sa crestem.

Ce vei gasi in PARADIZ?

Legalitate
In calitate de model la PARADIZ vei beneficia de contract individual de munca, incheiat pe o perioada nedeterminata si in care nu este precizat faptul ca esti model de videochat, iar tu ai libertatea de a renunta la el oricand doresti, conform codului muncii.

Corectitudine
Transparenta este cartea noastra de vizita! . Munca in cadrul studioului nostru este organizata pe un portal intern unde iti vei putea verifica in timp real incasarile, modul de lucru si programul. Ai libertatea de a alege intre cele 3 ture de lucru, in functie de orarul tau, iar castigurile iti vor fi inmanate la fiecare perioada, fara intarziere.

Profesionalism
Echipa PARADIZ ofera atat suport tehnic, cat si training de specialitate pentru a-ti asigura succesul in acest domeniu. Folosind echipament tehnic de ultima generatie, vom genera o transmsie impecabila pe site-urile de profil. Iar daca nu stapanesti foarte bine o limba straina, poti beneficia si de cursuri gratuite de limba engleza si/sau franceza.

Confidentialitate
Stim ca discretia este importanta pentru tine! Motiv pentru care venim in intampinarea dorintelor tale cu un contract de confidentialitate, dar si cu o echipa de fete serioase si atent selectionate, care-ti vor fi colege la PARADIZ. Prin urmare, decizia de a impartasi celor apropiati natura jobului tau iti apartine!

Imagine

Fara indoiala, imaginea este extrem de importanta! Iar pentru ca tu sa arati impecabil la sedintele foto/video, iti oferim servicii de make-up profesional la sediul firmei noastre. Si pentru ca fiecare detaliu conteaza, am amenajat un numar de 24 de camere exclusiviste, cu decoruri diferite si personalizate in care sa te simti ca un adevarat star de cinema.

Succes
Succesul tau este preocuparea noastra numarul 1. Iar reusita se reflecta atat in venituri, cat si in calitatea vietii modelului. Jobul de model la videochat iti ofera posibilitatea de a avea incasari mari intr-un timp mai scurt, iar visele tale se pot materializa mai devreme decat in cazul majoritatii oamenilor care detin alte joburi.

Distractie
La PARADIZ, distractia imbraca multe forme! Organizam lunar petreceri in care sarbatorim zilele de nastere ale angajatilor, trimestrial premiem modelele pentru corectitudine, ne reunim la petrecerile aniversare ale studioului sau cu oricare alta ocazie care merita a fi sarbatorita! Intrarea este libera, consumatia din partea casei, iar rasfatul este garantat. Si toate se desfasoara cadrul clubului nostru privat, in care doar persoanele angajate au acces.

La PARADIZ am reusit sa ridicam videochatul la nivel de arta, demonstrand ca un astfel de business poate deveni unul elegant, rafinat, cu un potential ridicat de satisfactie, atat pe plan personal, cat si ca echipa.
PARADIZ ofera un loc de munca modern, o viziune mereu proaspata si efervescenta, iar daca vrei sa faci parte din aceasta poveste, te asteptam sa ni te alaturi!
O poti face intr-una dintre locatiile noastre pe care le avem deschise in momentul de fata, Iasi sau Bucuresti.