LEGALITATE

Lucram cu contract de munca pe o perioada nedeterminata. In contractul de munca nu este precizat faptul ca esti model de videochat, iar tu ai libertatea de a renunta la el oricand doresti, conform codului muncii.

SUSTINERE

Pentru ca orice inceput este dificil, suntem alaturi de tine in indeplinirea dorintelor mici si mari. Spune-ne ce planuri de viitor ai si vino sa discutam! Suntem siguri ca putem gasi o solutie.

CORECTITUDINE

Totul porneste de la transparenta. Munca in cadrul studioului nostru este organizata pe un portal intern, care iti arata in timp real incasarile, modul de lucru si programul. De asemenea, castigurile tale iti sunt inmanate la perioada, niciodata cu intarziere.

PROFESIONALISM

Iti oferim suport tehnic si training pentru a avea succes in acest domeniu. Echipamentul tehnic, de ultima generatie, iti asigura o transmsie impecabila pe site-urile de profil. Totodata, daca nu stii bine o limba straina, iti oferim cursuri de engleza si franceza gratuit.

SUCCES

Aceasta este preocuparea noastra numarul 1. Reusita se reflecta atat in venituri, cat si in calitatea vietii modelului. Mai exact, videochatul iti ofera oportunitatea de a avea incasari mari intr-un timp mai scurt, astfel incat planurile tale se pot concretiza mai devreme decat majoritatea oamenilor cu alte joburi.

IMAGINE

Pentru a arata impecabil la sedintele foto-video, iti oferim servicii de make-up profesional la sediul firmei noastre. Imaginea ta pe site-urile de profil este asigurata de 3 domnisoare fotograf, care iti ofera gratuit shooting-uri foto profesionale. Si pentru ca fiecare detaliu conteaza, am amenajat 24 de camere exclusiviste, in care sa te simti ca un star de cinema.

CONFIDENTIALITATE

Daca tii la discretia locului de munca, te poti baza pe noi. Am venit in intampinarea dorintelor tale cu un contract de confidentialitate, dar si cu o echipa de fete serioase si atent selectionate, care-ti vor fi colege la Paradiz. Astfel, decizia de a impartasi celor apropiati natura jobului tau iti apartine!

DISTRACTIE

La Paradiz, distractia ia multe forme si isi gaseste adesea un motiv sa ni se alature: de ziua fiecarui angajat, in cadrul petrecerilor organizate cu prilejul premierii celor mai corecte modele si oricand avem chef. Intrarea este libera, bautura este din partea casei si rasfatul, garantat. Totul in cadrul clubului nostru privat, in care doar persoanele angajate au acces.