Resemnarea, compromisul si abuzul nu trebuie sa faca parte din vocabularul unei femei puternice, independente si hotarata sa aiba o viata frumoasa. Din nefericire si din lipsa de informatie, este situatia in care se regasesc multe fete din Romania.

Videochatul la Paradiz nu vizeaza doar acumularea de castiguri financiare frumoase, intr-un timp cat mai scurt si cu eforturi 11721116_1062040763825777_1068000387_nreduse. Credem cu tarie ca impreuna ajutam femeile sa aiba viata pe care o merita: simply beautiful! De aceea, investim in angajatele noastre prin oferirea de consiliere financiara, cursuri de limbi straine, upgrade-uri de imagine si atitudine si traininguri de dezvoltare personala. Pe langa acestea, le ajutam sa-si proiecteze planuri personale pe termen lung, pentru ca suntem constienti de faptul ca un job in domeniul videochatului reprezinta, pentru multe dintre ele, un start in viata. Un start care poate dura jumatate de an sau, cum este si cazul multora dintre angajatele noastre, peste 4-5 ani investiti intr-o viata mai buna.

Problema pe care dorim sa o aducem la cunostinta astazi este reprezentata de abuzurile asupra femeilor. Desi suntem in anul 2015 si, cel putin in teorie, fiecare femeie ar trebui sa-si cunoasca drepturile si sa aiba un respect de sine foarte ridicat, acest lucru nu se intampla adesea. In multe dintre casele romanilor, fetitele sunt ,,invatate”, prin exemplul mamei lor, ca violenta verbala sau fizica poate fi tolerata. Scuzele sunt dintre cele mai clasice: nu spun/fac nimic de dragul copiilor, al casniciei, al anilor petrecuti impreuna sau al unei case comune.

Cum poate ajuta Paradiz aceste femei?

In primul rand, oferindu-le o stabilitate financiara. Avand castiguri peste media celor obisnuite in Romania, iti poti permite sa platesti o chirie, sa-ti cumperi o masina, sa fii cu plata utilitatilor la zi, ba chiar sa-ti intretii, la nevoie, singura copii.

Confident Woman Desktop BackgroundDe asemenea, ne ingrijim de femeile cu o situatie dificila, oferindu-le directii corecte si ajutor pentru a invata sa se pretuiasca si sa se respecte din nou. Nu ramanem indiferenti atunci cand o doamna sau domnisoara are nevoie de sustinere financiara pentru a-si rezolva o problema, intrucat consideram ca orice om are dreptul la o viata traiata in liniste si indestulare. Femeia este un segment inca vulnerabil si vrem sa stie faptul ca, in cadrul colectivului Paradiz, pot descoperi ca viata este facuta din bucurii si surprize, si nu din lacrimi sau  griji.

Totodata, facand videochat descoperi ca sunt oameni de pe intreg globul care te adora, care iti vorbesc frumos si leaga prietenii cu tine prin intermediul Internetului. Automat, iti creste stima de sine. Mai mult, prin natura jobului, ajungi sa fii intotdeauna ingrijita si aranjata. Iti amintesti sau descoperi cat este de frumoasa, accentuandu-ti nu doar feminitatea, ci si increderea in fortele proprii.

Nu in ultimul rand, prin toate activitatile pe care le facem impreuna, incurajam sentimentul de colegialitate si prietenie intre fetele din studioul nostru. Chiar daca par nesemnificative, surprizele si sentimentul de apartenenta la grup au un impact major asupra felului in care o femeie se simte. De aceea, organizam lunar cate o intrunire cu tot colectivul, gasim mereu motive de sarbatoare si drumetii (iesiri la gratare, plecari la mare, la piscina, la munte sau la traininguri), pentru ca rutina sa nu-si faca loc in echipa noastra. Si, pentru ca le apreciem, o data la trei luni le oferim cadouri pretioase. Astfel, se simt rasfatate si respectate, intr-un colectiv creat pentru fetele ambitioase din Iasi.

happy-woman

Impreuna putem face o lume mai buna. Asa cum am vazut in exemplele oferite mai sus, videochatul ofera o sansa si fetelor dezavantajate, care descopera alaturi de noi ca viata merita traita asa cum au visat. Incheiem acest articol cu o intrebare adresata voua, cititorilor nostri: cum considerati ca ar trebui sa sustina studioul Paradiz femeile care au nevoie de ajutor?