Paradiz a fost la mare, la soare, la AWSummit! Am participat la un eveniment in care fiecare ora aducea cate-o surpriza, ceva nou, un discurs neasteptat, un invitat de peste hotare, cu lucruri interesante de spus.

woman on the beach

Este o industrie la fel de dinamica precum tehnologia, in care evolutia este la ea acasa si nu terminam niciodata de acumulat informatii. Si cum echipa Paradiz este preocupata de progresul modelelor noastre,  acest summit a fost ocazia ideala sa aflam care sunt trendurile in domeniul videochatului.

Am invatat din seminariile la care am participat extrem de multe si dorim sa impartasim cu voi din secretele din spatele cortinei. In primul rand, ni s-a confirmat inca o data faptul ca inteligenta, creativitatea si comunicarea primeaza in acest job, care se axeaza tot mai mult pe latura emotionala a interactiunii cu utilizatorii online. Totodata, ca in orice alt job, pentru a face performanta trebuie sa ai atitudinea potrivita si dorinta de a munci, la care se adauga un personal pregatit si aparatura necesara. Doar asa rezultatele vor fi incununate de succes!

Paradiz a imbinat placutul cu utilul la AWSummit

A fost o deosebita placere sa ne intalnim cu partnerii nostri, sa discutam cu colegii din domeniu si, in cele din urma, sa facem inca un pas catre succesul modelelor noastre. La seminarii, reprezentatii celui mai mare site de videochat, Jasmin, ne-au impartasit informatii pretioase despre tendintele din domeniu, modalitati de castig si strategii de viitor.

Fiecare zi a fost antrenanta, venind cu activitati din cele mai diverse (cash cube machine, interviuri, sesiune de fotografii si gala AW Awards). In cadrul festivitatii de premiere s-au impartit trofee, vorbe frumoase si surprize delicioase. Si cum orice gala vine cu invitati surpriza, a noastra vedeta a fost Corina, care ne-a incantat pe ritmul celor mai frumoase melodii din repertoriul sau.

bigstock-woman-in-red-waving

Asa cum ne-am obisnuit, in fiecare seara petrecuta la AWSummit, incingem atmosfera in cele mai selecte cluburi din Mamaia, rezervate doar pentru noi. Si cum traditia e traditie, EGO, Bellagio si Crema Summer Club au fost gazdele noastre in cele 3 seri. Am fost incantanti de fiecare petrecere, insa in mod personal, RED Passion Party, organizata de site-ul Jasmin, m-a fascinat! Cocktail-urile au fost delicioase, atmosfera a fost de poveste, iar oamenii din cei mai frumosi.

Sper ca ti-ai facut o parere pe baza preview-ului oferit de noi si, daca te decizi sa lucrezi cu noi, poate mergem impreuna la urmatorul eveniment AWSummit!