A vorbi despre frumusete nu este niciodata un lucru usor. Iar asta din cauza ca orice definitie a frumusetii devine practic imposibila si inadecvata, avand in vedere faptul ca avem de-a face cu o paleta extrem de larga de „trasaturi”. Frumusetea este un concept care include atat de multe aspecte, incat este foarte dificil a pune punctul pe i. Ce anume ne atrage la o anumita persoana? Si de ce o consideram a fi „frumoasa”? Raspunsul variaza in mare masura de la o persoana la alta, iar de cele mai multe ori are legatura cu aspecte ce tin de interioritatea subiectului si mai putin cu cele ce tin de prezenta fizica efectiva.

Cu toate acestea, stim ca pentru orice persoana aspectul exterior conteaza. Mai ales pentru noi, femeile, acesta fiind un subiect de interes general, indiferent de etapele istoriei, de trenduri si de tendinte. Pentru modelele de videochat de la PARADIZ din Iasi, aceasta preocupare devine cu atat mai importanta, cu cat vorbim despre un domeniu in care imaginea conteaza extrem de mult. De ce? Pentru ca prin definitie, videochatul este un teritoriu in care primul impact este cel vizual. Sigur ca asta nu este nici pe departe suficient pentru a deveni un model de top, insa este un punct de plecare. Modelele de videochat de la PARADIZ, atat din Iasi cat si din Bucuresti au inteles ca succesul inseamna insusirea capacitatii de a fi un adevarat entertainer, iar pentru asta absolut fiecare detaliu trebuie avut in vedere, pornind, desigur, de la felul in care te prezinti in fata camerei. Cu alte cuvinte, nu este vorba „doar” despre asta, ci este vorba „si” despre asta!

Acesta este motivul pentru care printre activitatile preferate si prioritare ale modelelor noastre de videochat se numara si vizitele la saloane de infrumusetare, la spa si la salile de sport, mai ales dupa o perioada in care accesul la aceste servicii a fost relativ limitat. A nu se intelege ca aceste detalii au fost ignorate pana in prezent, invocand „pandemia” drept scuza! Adaptabilitatea de care au dat dovada colegele noastre de la PARADIZ din acest punct de vedere a fost de-a dreptul surprinzatoare! Insa dorinta lor de a se simti „rasfatate” in adevaratul sens al cuvantului este motorul din spatele acestor porniri, lucru cat se poate de natural si de benefic. De ce? Pentru ca grija aceasta pe care o acorda (sau cel putin ar trebui sa o acorde) orice femeie propriei sale persoane este extrem de importanta, nu atat datorita impactului pozitiv pe care il va avea asupra celor din jur, cat mai ales asupra psihicului sau. Atunci cand tu te simti bine in propria-ti piele, vei transmite si celor din jurul tau acea stare! Vei avea incredere in tine, vei sti ca meriti tot ce e mai bun si vei afisa mereu acel zambet care face diferenta! A fi femeie este un lucru minunat, insa trebuie sa inveti inclusiv acest lucru! Si oricat ai crede, nu, nu te nasti „femeie”! Femeie, in adevaratul sens al cuvantului, devii! Iar asta presupune o anumita educatie, o anumita aplecare asupra aspectelor ce tin de esenta feminitatii. Si nu este nimic frivol in asta! Cei care au asociat vreodata preocuparea femeilor pentru aspectul lor exterior cu frivolitatea si cu lipsa unei anumite profunzimi… au inca mult de studiat la acest capitol.

Si pentru ca PARADIZ este cel mai profesionist studio de videochat din Iasi, la toate celelalte beneficii si avantaje de care se bucura modelele noastre, adaugam si serviciile gratuite de make-up si hairstyling! Un make-up artist talentat si cu multa experienta in domeniu iti va sta la dispozitie atat pentru fiecare sedinta foto/video, cat si inainte de fiecare tura de munca pentru a te ajuta sa te pui in valoare exact asa cum meriti! Pe langa toate acestea, sustinem progresul si dorinta de schimbare a modelelor noastre, motiv pentru care le oferim si suportul financiar necesar micilor interventii estetice pe care si le doresc prin vouchere negociate cu o serie de clinici si saloane de infrumusetare din Iasi.

Da, a fi femeie este o arta! Si poate parea un lucru lipsit de importanta ceva atat de banal precum un tratament facial sau un masaj de relaxare, insa celor care inca mai sunt circumspecti, le sugeram doar sa incerce! Noi avem in PARADIZ dovada vie ca functioneaza!

Pana data viitoare,

Lady Di