Societatea ne creioneaza viitorul nostru inca de mici copii: trebuie sa avem un job de 8 ore la birou, o familie fericita, 2 copii, casa si masina. jobsintownicecreamStraduindu-ne sa realizam toate acestea, fara sa realizam, asteptam cuminti implinirea a 65 de ani, pentru a ne bucura de pensie.

Analizand statisticile referitoare la cat sunt de multumiti tinerii la locul de munca, putem observa ca rezultatele sunt ingrijoratoare:

– doar 38% se declara multumiti de locul de munca;

– peste 85% au declarat ca vor sa isi schimbe jobul in cel mult doi ani;

Multi tineri sustin ca sunt dezorientati, dand vina pe sistem, societate, soarta, lipsa sansei etc. Se trezesc intr-un loc de munca in care climatul este dezolant, nu se simt respectati si apreciati. Mai mult, salariul nu ii multumeste si se simt stresati.

Campania ,,Life is too short for the wrong job” prezinta stresul si discomfortul pe care-l resimt persoanele care lucreaza intr-un mediu neplacut, la un job de care nu sunt multumiti. Daca si tu ai un loc de munca ce nu este potrivit pentru tine, probabil vei empatiza cu mesajul afisului.

Pentru ca ne dorim o schimbare, Paradiz vine cu o alternativa, care depaseste beneficiile obisnuite, pe care ti le ofera un studio de videochat sau un alt loc de munca. Astfel, pe langa castigurile financiare extraordinare, am gandit un program care sa te ajute sa te integrezi in colectivul nostru si sa te simti relaxata, indiferent daca urmezi o facultate, mai ai un job sau ai un program incarcat.

Pachetul ,,WELCOME” sau spirjinul de bun venit consta in beneficiile pe care le are un model la inceputul activitatii in studioul nostru. Am conceput programul astfel incat sa ai tot timpul necesar sa te acomodezi si sa te obisnuiesti cu ideea unei vieti fara griji!

Pachetul ,,WELCOME” curprinde:

– o echipa de profesionisti in domeniu, care-ti explica cu calm si tact tot ce trebuie sa stii, pentru a dobandi cunostintele necesare in domeniul videochatul (iti ofera training si suport tehnic 24/7 si iti da toate informatiile privind modalitatea de lucru, castigurile tale si facilitatile oferite de Paradiz);

welcome

sustinerea noastra cu tot ce ai nevoie, pentru ca tu sa faci performanta (consiliere vestimentara si psihologica, sedinte foto-video profesionale, promovare pe cele mai profitabile site-uri de videochat, program de lucru flexibil etc.);

Dupa ce te-ai acomodat, primesti in continuare atentia si facilitatile pe care le oferim tuturor modelelor de la Paradiz, incepand cu suportul oferit de personalul studioului si incheiand cu activitatile relaxante pe care le organizam cu echipa. Ca sa-ti faci o idee despre oferta noastra, iti voi prezenta cateva dintre avantajele unui model de la Paradiz:

1. Ceea ce mie imi place in mod special este atmosfera, atat de relaxanta si placuta, incat nici nu realizezi ca esti la munca. Colegele sunt dragute si educate, primind cu draga inima in gasca lor orice fata noua si dornica sa lucreze la Paradiz.

2. Un avantaj bine venit in orice anotimp il constituie transportul gratuit. Acum ajungi acasa in cel mai scurt timp, fara sa pierzi timp inutil prin statii.

3. Orice fata merita rasfatata in fiecare zi, de accea am amenajat doua spatii de relaxare, alcatuite dintr-un club privat si un centru SPA (ce contine o sauna, un solar si masaj). Astfel, venitul la munca se transforma intr-o placere!

11393221_372242376309234_5112272224695680201_n

Pentru mai multe detalii, te asteptam sa discutam la o cafea! Esti bine venita oricand, trebuie doar sa ne dai un telefon la unul din numerele: 0749.028.802 / 0756.166.255 sau sa ne trimiti un e-mail la adresa: office@paradiz.ro (cu numele si numarul tau de telefon) si te sunam noi! Nu ai nevoie de CV si nici nu iti vom cere experienta. E suficient sa ai la tine un buletin care sa arate ca ai 18 ani impliniti. Deci, ne intalnim weekend-ul acesta?