Videochatul, din punct de vedere tehnic, este un job in care discuti cu o persoana din strainatate (in general se logheaza persoane din Australia, America, Asia si Europa de Vest), prin intermediul unei camere video si a unui calculator conectat la Internet.

Concepul de videochat a evoluat intre timp, axandu-se pe flirt si construirea de relatii virtuale cu membrii (persoanele care se conecteaza si platesc pentru a purta o conversatie cu tine).

Videochatul la Paradiz este unul glamour, bazat pe conversatie si senzualitate. Daca esti o fata isteata si stii sa folosesti feminitatea si charmul in favoarea ta, trainerii nostri te vor invata cum sa discutii cu membrii, pentru a avea cat mai multe sesiuni platite.

Mai pe scurt, vei discuta, vei flirta si vei decide impreuna cu membrul ce vei face in timpul unei sesiuni platite, in functie de dorintele si limitele tale.

Intr-o discutie deschisa intre tine si managerul studioului. Iti vor fi prezentate avantajele si termenii de lucru la Paradiz; vei fi incurajata sa adresezi toate intrebarile pe care le ai legate de videochat si angajare. Alegerea iti va apartine, tu decizi daca echipa noastra este cea in care te vei simti cel mai bine.

Nu. Tu hotarasti daca vrei sa lucrezi alaturi de noi. Dupa ce iti prezentam oferta de angajare, te lasam pe tine sa ne transmiti decizia. Daca raspunsul este unul negativ, iti dorim mult succes, fara ca tu sa ai vreo obligatie fata de noi.

Da, videochatul este o activitate legala. Pentru aceasta, trebuie sa ai 18 ani impliniti si sa lucrezi intr-un spatiu special amenajat, pe baza de contract de munca. La Paradiz respectam toate prevederile legale si iti oferim siguranta unui loc de munca, la standardele unei institutii prestigioase.

Vei lucra pe baza de contract de munca pe o perioada nedeterminata. In contract nu este precizat faptul ca tu faci videochat.

Pentru a inceta sa lucrezi cu noi, este suficient sa ne anunti, pentru a intra in preaviz. Daca te hotarasti sa te intorci, te asteptam cu drag inapoi!

Programul de lucru este structurat in 2 ture, pe care ti le poti alege singura. Astfel, tura de dimineata incepe la ora 7:00 si se termina la ora 15:00, iar tura de noapte dureaza de la ora 21:00 la ora 6:00.

In fiecare tura iti poti lua pauza o ora, in care sa te relaxezi (ora libera poate fi structurata in 3 pauze de cate 20 de minute, 2 pauze a cate 30 de minute sau o singura pauza, de o ora.)

Pe parcursul unui payment (luna de lucru este structurata in paymenturi de cate doua saptamani: perioadele 1 – 15 si 16 – 30/31 ale lunii) trebuie sa lucrezi 10 ture, organizate in functie de programul tau.

Da. Pentru modelele care sunt studente, in perioada sesiunii, le oferim oportunitatea sa realizeze doar 8 ture in 16 zile. Daca esti organizata, poti sa-ti structurezi programul astfel incat sa ai timp de amandoua. De asemenea, iti poti lua concediu de odihna pentru a invata.

Bineinteles, iti poti lua concediu pana la 21 de zile intr-un an, pentru a putea dedica timp studiului, pentru a te relaxa sau pentru a pleca in vacanta.

La Paradiz recompensam corectitudinea si performanta. In acest sens, am organizat o tombola lunara cu premii in bani, pentru modelele care au cele mai multe sesiuni online. Totodata, o data la 3 luni, oferim cadouri (bijuterii cu diamante, ceasuri si parfumuri exclusiviste) fetelor care s-au remarcat prin corectitudine sau performanta financiara.

Site-urile pe care vei lucra au accesul blocat in Romania, iar un utilizator de rand nu te poate gasi. Prin urmare, cei dragi tie vor afla in momentul in care te vei decide tu sa le spui.

Nu. Incasarile cele mai frumoase le au fetele care se axeaza pe comunicare si pun accent pe personalitatea lor in construirea imaginii online. Insa fiecare are dreptul sa-si castige banii asa cum doreste. Prin urmare, nu sunt obligatorii, dar nici interzise.

Asa cum spuneam mai sus, videochatul se bazeaza pe construirea de legaturi virtuale cu membrii tai. Pentru aceasta trebuie sa te poti exprima bine, macar la nivel conversational. Daca nu stii nici o limba straina (preferabil engleza sau franceza), Paradiz iti pune la dispozitie cursuri de limbi straine sustinute de o doamna profesoara angajata in studioul nostru. Cursurile sunt gratuite.

Da. Daca nu ai 18 ani impliniti, te vom ruga sa revii cand vei fi majora.

Nu. Videochatul este un job individual, iar studioul nostru nu accepta lucrul in cuplu.

Nu. Insa iti recomandam ClickMen, un studio exclusiv masculin, creat de managementul Paradiz pentru baietii care isi doresc un job in domeniu.

Un model de succes este o prezenta placuta si o fata care are grija de imaginea ei. Cu toate acestea, chiar daca nu ai proportiile unui fotomodel, poti sa ai un succes formidabil in fata camerei. Important este sa ai un caracter frumos si sa apelezi la micile trucuri de improspatare a look-ului inainte de a te loga (sa-ti aranjezi parul, sa te machiezi etc.). Aspectul conteaza intr-o anumita masura, dar noi suntem de parere ca nu exista femei neatractive, ci doar femei care nu s-au pus in valoare inca.

Nu. Pentru a reusi sa faci performanta, este necesar sa lucrezi in conditii profesionale (aparatura, decor) si sa ai suport tehnic in permanenta. Lucrand acasa nu ai aceste facilitati, tocmai de aceea, daca iti doresti sa lucrezi la Paradiz, te invitam la studio.

Bineinteles. La inceputul colaborarii si ori de cate ori consideri ca ai nevoie, iti oferim sedinte foto profesionale gratuite, realizate de catre colega noastra Sanziana. Sedintele foto se realizeaza atat in cadrul studioului nostru foto, cat si in natura sau in locuri exclusiviste din Iasi si din tara. In final, fotografiile sunt retusate si iti sunt realizate albume foto glam, care te vor ajuta sa-ti potentezi incasarile.

Da. Iti oferim servicii de make-up gratuit inainte de sedintele foto, pentru ca look-ul tau sa fie impecabil in toate fotografiile de pe site. Acestea constituie cartea ta de vizita si iti poate aduce incasari, chiar si atunci cand nu esti logata. De aceea este important sa fii prezentabila, iar noi vom avea intotdeauna grija de acest aspect.