Fetele care au lucrat in domeniul videochatului stiu ca beneficiul cel mai mare, pe langa cel financiar, e urmatorul: scapi de orice complex legat de imaginea ta si dezvolti o incredere in tine de invidiat! Asta deoarece in fiecare zi esti adorata de sute de barbati, iar o lume se deschide in fata ta, gata sa-ti ofere toata atentia cuvenita.

Experienta acumulata la Paradiz ca model de videochat a ajutat zeci de fete care nu erau tratate bine de partenerii lor sa inteleaga faptul ca e loc de mai bine si nu trebuie sa accepte orice tratament orbeste. De asemenea, le-a ajutat sa inteleaga faptul ca o femeie se atinge doar cu o floare, iar prin zambetul lor, o lume le e la picioare si acel zambet poate lumina ziua unui om. Cum ai putea sa permiti sa fii neglijata, jignita, tratata rau, cand sute de barbati ar face orice, doar ca sa-ti intre-n gratii?

Ca femei, incercam sa avem grija de cei pe care-i iubim si sa le fim mereu alaturi atunci cand au nevoie de noi. Iar din grija pentru ceilalti, deseori uitam sa ne bucuram de feminitatea noastra si sa ne alocam timp noua, celor care ne asiguram ca persoanelor dragi nu le lipseste nimic. Prinse cu alte aspecte ale vietii cotidiene, uitam sa ne ingrijim cum se cuvine sau sa ne facem timp pentru a ne rasfata.

A face videochat este o optiune temporara, care te ajuta financiar cativa ani, dar ca femeie, toata viata. Sute de femei au invatat la Paradiz faptul ca femeile merita tratate cu respect. Ele s-au maturizat o data cu noi. Au devenit femei in adevaratul sens al cuvantului, care stiu sa se faca iubite, care se ingrijesc si au mereu timp pentru ele.

Noi tinem la confortul tau la locul de munca si te ajutam sa ai incredere in felul cum arati si gandesti. Si, mai presus de toate, iti oferim sansa de a avea incasari care sa te ajute sa-ti intretii aceste calitati.

De aceea iti oferim spatii exclusiviste de lucru si relaxare (masaj, sauna, solar, club privat, camera cu decoruri deosebite), organizam petreceri aniversare si activitati cu echipa (excursii la mare, la munte, campinguri, seri de film) pentru ca tu sa dai cancel la stres si sa te simti asa cum meriti: minunat! 🙂

Asta deoarecere la Paradiz angajatii sunt pe primul loc. Sau cum ne place noua sa spunem: un business reusit se obtine doar cu un model fericit! 🙂