De ce am ales acest titlu? Poate parea simplu: pentru ca aniversam 18 ani de activitate, iar asta este echivalentul „majoratului” pentru oricine, nu-i asa? Si dupa acest moment, se produce acea turnura, in care se poate spune ca am devenit OAMENI MARI. Insa aceasta sintagma are o insemnatate mult mai mare pentru noi. In spatele ei sta o poveste cu totul speciala, pentru care imi este foarte greu sa aleg cuvintele potrivite. Si poate ca ar fi nevoie sa inventez unele noi!

Sunt 18 ani de cand am pornit in aceasta calatorie incredibila, despre care nu stiam unde ne va duce, insa am sperat mereu ca vom atinge acele teluri pe care ni le-am propus initial. E firesc, atunci cand faci un pas pe un drum cu totul nou, esti convins ca va incepe o aventura cat se poate de interesanta, iti setezi teluri, iti faci planuri de actiune, incerci sa iti imaginezi cum va arata totul atunci cand vei fi ajuns pe cea mai de sus treapta pe care ti-ai propus sa urci, insa cu siguranta nimeni nu iti va putea spune cu exactitate „ce va fi”! Si poate ca e mai bine asa, pentru ca surprizele care apar pe parcurs sunt tocmai cele care fac farmecul intregii povesti!

Ceea ce va pot spune cu mana pe inima este faptul ca aventura asta numita PARADIZ a fost, pana in momentul de fata, una dintre cele mai fascinante experiente pe care le poate trai cineva intr-o viata de om. Si nu, nu sunt cuvinte mari, alese cu scopul de a impresiona pur si simplu, ci sunt ganduri, emotii, sentimente, trairi de tot felul, de la agonie la extaz (oricat de cliseistic ar suna) pe care le-am experimentat cu totii pe parcursul acestor ani. De ce de la agonie la extaz? Am minti daca am spune ca a fost totul usor! Nu, nu despre asta e vorba! De fapt, satisfactia reusitei este cu atat mai mare cu cat gradul de dificultate este mai ridicat. Si a cladi o asemenea poveste de succes nu are cum sa fie lucru usor! Insa faptul ca am ajuns pana aici este dovada vie a faptului ca se poate! Atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, intreg universul conspira alaturi de tine la indeplinirea acelui vis.

PARADIZ nu este un simplu business! Nu este un simplu studio de videochat din Iasi! Poate ca ar fi fost mai usor sa fie asa, insa noi am dus totul la un alt nivel. Nu am tratat niciodata lucrurile cu acea „raceala” caracteristica mediului de afaceri, ci am cladit ceva unic, un loc cu totul diferit, un loc pe care sa il putem numi „acasa”!

PARADIZ e o stare! E o emotie, e o mentalitate! E ceea ce am reusit sa cultivam in sufletele celor care ne-au fost alaturi in toti acesti ani! PARADIZ  e un mod de viata, iar asta inseamna ca am depasit de mult barierele banalitatii si ale acelei goane dupa succes care pe multi ii transforma in persoane reci, dezumanizate si lipsite de substanta.

Cat de usor este sa fii prins in capcana asta? In care sa uiti de ce ai pornit pe un drum, in care sa te lasi condus de interese materiale mai presus de orice si in care sa uiti sa mai fii om? Din pacate… mult prea usor. Acestea sunt vremurile pe care le traim acum si in care putini mai sunt cei care sunt capabili sa faca un pas in spate si sa isi aminteasca de lucrurile cu adevarat importante. Insa pentru PARADIZ, capacitatea asta de constientizare este cea care a facut diferenta! In permanenta! Din ea a derivat dorinta noastra de a fi diferiti, de a putea oferi ceva diferit modelelor noastre de videochat, un stil de viata, nu un simplu loc de munca. Si noi credem ca am reusit! Ne stau dovada toate marturiile celor care au plecat de-a lungul timpului, care si-au croit un alt drum dupa ce nu a mai coincis cu al nostru, dar care la ceas aniversar ne-au trimis sute de mesaje de felicitari, mail-uri, telefoane, cadouri, urari din partea tuturor celor dragi noua.

Si desi anul acesta nu am putut sarbatori asa cum ne-am obisnuit, cu una dintre acele petreceri spectaculoase marca PARADIZ, faptul ca ne bucuram de atat de multa atentie in online ne face sa fim extrem de mandri, emotionati si recunoscatori celor care si-au rupt un moment din timpul lor pentru a ne trimite un gand cald.

Va multumim tututor!  Noi stim ca toate acele cuvinte vin din suflet, iar acesta este cel mai pretios cadou!

La multi ani, PARADIZ!

Da, suntem OAMENI MARI!

Poate ca v-as povesti mai multe, daca nu m-ar coplesi emotiile.

Pana data viitoare,

Lady Di