Ne apropiem cu pasi rapizi de unul dintre cele mai importante momente in PARADIZ si anume ziua in care ne vom aniversa „majoratul”. O calatorie de-a dreptul incredibila! 18 ani de cand a luat fiinta fenomenul PARADIZ, iar pentru noi, toti cei care facem parte din poveste, aceasta perioada este una a bilanturilor, a concluziilor, a planurilor de viitor, pe cat de emotionanta, pe atat de incarcata de bucurie.

Cu siguranta, in momentul in care se naste orice proiect, pasiunea si dorinta de a excela devin motorul din spatele evolutiei catre succes, insa anvergura la care se poate ajunge in timp nu poate fi prevazuta cu exactitate niciodata. Si nu stiu daca cineva si-ar fi putut imagina acum 18 ani, cand a inceput totul, cat de departe se va ajunge! La un astfel de moment aniversar, a privi in urma si a constientiza cate trepte au existat in drumul pana aici… da, e un sentiment cu totul special! Iar satisfactia interioara care vine la pachet cu aceasta constientizare e de nepretuit! Si e cea care ne face sa privim spre viitor cu si mai multa determinare, cu si mai multa ambitie si cu dorinta de a fi mereu pe primul loc!

E greu de pus in cuvinte un astfel de traseu. Ce s-a intamplat in PARADIZ in toti acesti ani? Cu siguranta nu as reusi sa epuizez un astfel de subiect intr-un singur articol! Nici in cinci, nici in zece! Sunt mult prea multe amintiri, povesti, evenimente care au avut loc, stari pe care le-am traversat, trairi de tot felul… Si nu ne-ar ajunge cuvintele sa putem descrie intreaga calatorie.

Insa pot sa va spun care este cel mai important lucru care s-a intamplat in PARADIZ, an de an, zi de zi, clipa de clipa! S-au schimbat vieti! Despre asta e vorba! Asta este cel mai frumos sentiment pe care l-am trait cu totii de-a lungul timpului! PARADIZ a schimbat vietile atator persoane!! Toti cei care ne-au calcat pragul in decursul celor 18 ani de cand existam, fie ca ne-au fost alaturi pentru perioade de timp mai lungi sau mai scurte, au plecat alti oameni la final! Experienta de model de videochat in cel mai profesionist studio din Iasi este, fara indoiala, una de neuitat. Si nu o spunem noi, ci o spun toate acele voci care au rasunat de-a lungul timpului in PARADIZ.

Felul in care viata modelelor noastre de videochat s-a schimbat este pentru noi una dintre cele mai mari satisfactii si este motivul pentru care ne-am dorit in permanenta sa facem in asa fel, incat acest lucru sa devina posibil pentru fiecare dintre ele. Am lucrat si lucram cu oameni, iar asta inseamna ca succesul nostru este succesul celor care fac parte din PARADIZ. Si nu au fost putine!

18 ani de cand PARADIZ schimba vieti!

18 ani de cand visele devin realitate, pentru noi, pentru voi si pentru toti cei implicati in mod direct sau indirect in poveste!

18 ani de cand ne dorim sa construim o viziune diferita a ceea ce inseamna videochatul, de cand ne dorim sa spargem barierele de tot felul, conceptiile invechite si mentalitatile inguste.

18 ani de cand profesionalismul este cuvantul cheie in PARADIZ!

Si, nu in ultimul rand, 18 ani de cand suntem NOI, acolo unde ne-am dorit sa fim intotdeauna: ACASA!

Inca nu spunem „La multi ani!”, ne mai ingaduim cateva zile in care sa rememoram, sa ne amintim de toti cei de la care am primit un zambet de recunostinta si sa fim, la randul nostru, recunoscatori pentru tot ceea ce am trait in PARADIZ!

Pana data viitoare,

Lady Di