S-au vehiculat de-a lungul timpului extrem de multe informatii cu privire la castigurile modelelor de videochat din Iasi, lucru care nu este de mirare. De ce? Tocmai datorita faptului ca videochatul este unul dintre domeniile in care veniturile care pot fi obtinute depasesc cu mult media. Cu toate acestea, a face o generalizare in aceasta privinta este un lucru destul de greu, daca nu imposibil.

Indiferent de studioul in care lucreaza si de numarul de colege din acel studio, incasarile modelelor de videochat nu vor fi niciodata identice! Vor exista mereu diferente, atat intre incasarile modelelor care fac parte din acelasi studio, cat si intre incasarile aceluiasi model, la intervale diferite de timp. Inainte de a incepe efectiv sa lucreze in domeniu, fiecare potential model a auzit vorbindu-se macar o data despre sumele record pe care le obtin modelele aflate in topurile site-urilor de profil, decizia lor de a alege acest job fiind influentata in foarte mare masura de aceste informatii. Speranta ca vor putea nu numai sa atinga aceleasi castiguri, ci sa le si depaseasca (iar asta in cel mai scurt timp posibil) este unul dintre telurile initiale. Insa pentru a ajunge acolo, este necesar ca alegerile facute sa fie cele mai bune, din toate punctele de vedere.

Cu siguranta, se pot identifica numerosi factori care vor influenta, fara dar si poate, nivelul de performanta pe care il va atinge un model de videochat din Iasi. Iar daca vrei sa iti dai o sansa reala, trebuie sa tii cont de faptul ca nu vei putea avea un loc pe „podium” fara a beneficia de cele mai bune conditii de lucru si de cel mai bun suport (atat tehnic, cat si de management, de training sau de imagine). Foarte multe dintre modelele de videochat de la PARADIZ din Iasi se pot mandri deja cu realizari care depasesc cu mult planurile lor initiale, iar asta vine ca o confirmare a faptului ca am reusit impreuna in ceea ce ne-am propus si ca ne-am autodepasit, ridicand standardele din ce in ce mai sus. Fie ca si-au dorit o casa, o masina de lux sau propria lor afacere, la PARADIZ exista foarte multe exemple de modele care si-au indeplinit toate aceste dorinte! Si nu o spunem noi, o confirma chiar ele! Oricand! Dar daca ar fi sa punem cap la cap toti factorii care contribuie la succesul modelelor de la PARADIZ, lista ar deveni extrem de lunga! Insa pot fi punctate o serie de aspecte, dintre cele mai importante, pe care oricine va trebui sa le aiba in vedere in momentul in care va vrea sa faca o alegere in ceea ce priveste locul sau de munca.

Pentru a putea face performanta, modelele de videochat de la PARADIZ beneficiaza, in primul rand, de tehnologia de ultima ora, ceea ce face ca transmisia lor live sa fie intotdeauna de inalta calitate, iar datorita suportului tehnic oferit non-stop sa isi poata duce la bun sfarsit fiecare tura de munca, fara intreruperi, erori sau sacadari de orice fel. „ A fi la locul potrivit in momentul potrivit” este una dintre devizele dupa care ne ghidam, motiv pentru care am ales sa investim constant la acest capitol.

Un alt factor la fel de important si care influenteaza in mod considerabil incasarile modelelor de la PARADIZ este training-ul oferit. Si nu vorbim aici despre orice fel de training, ci despre o viziune diferita, in care sunt luate in permanenta in considerare toate acele caracteristici definitorii ale personalitatii fiecareia dintre modele noastre. Ce inseamna acest lucru? La PARADIZ nu se lucreaza „robotizat” si nu se incearca impunerea stricta a unui tipar. Din contra, fiecarui model in parte ii este respectata si pusa in valoare unicitatea, astfel incat rezultatele pe care le va obtine sa fie in concordanta cu propriile sale aptitudini. Din acest motiv nu se poate face o comparatie sau o generalizare in ceea ce priveste castigurile modelelor noastre de videochat, acestea variind in functie de stilul fiecareia dintre ele, lucru care este cat se poate de firesc. Dar! Multitudinea de premii pe care colegele noastre le-au primit de-a lungul timpului (in cadrul evenimentelor care s-au organizat  in industria videochatului) pot confirma cu certitudine succesul de care se bucura modelele de la PARADIZ. Si pentru ca stim cat de importanta este imaginea in acest domeniu, modelele de la PARADIZ din Iasi beneficiaza si de sedinte foto/video gratuite, departamentul nostru de productie avand grija ca galeriile si profilurile lor sa fie in permanenta proaspete, creative si cat mai variate. Ei sunt cei care se ocupa de felul in care arata „cartea de vizita” a modelelor noastre de videochat. Si o fac asa cum trebuie!

Traversam vremuri ciudate, in care suntem cu totii afectati de aceasta situatie generata de noul virus COVID-19, insa trebuie sa stii ca in PARADIZ se lucreaza in perfecte conditii de siguranta! Recent, am dedicat un intreg articol acestui subiect, motiv pentru care nu mai reiau toate acele informatii. Dar de retinut faptul ca si din acest punct de vedere, PARADIZ isi mentine titlul de „cel mai profesionist studio de videochat” din Iasi! Toate acele masuri pe care le-am implementat in cadrul studioului nostru au contribuit extrem de mult la crearea confortul psihic al modelelor noastre, iar asta le-a ajutat sa isi continue munca fara a le afecta nivelul de performanta. A fi model de videochat inseamna sa fii un adevarat entertainer! Dar sansele de a face performanta scad exponential in momentul in care isi face aparitia stresul de orice fel, nu-i asa?

Ar fi mult mai multe de spus, insa cel mai eficient mod de a afla cum arata cu adevarat performanta este sa ni te alaturi si sa traiesti pe propria piele experienta de model de videochat in PARADIZ!

Pana data viitoare,

Lady Di