Unul dintre cele mai importante momente in viata oricarei persoane si care marcheaza cumva trecerea catre o alta etapa a vietii este acela in care pasim in „campul muncii”. Si in mod inevitabil, acest lucru se produce, mai devreme sau mai tarziu, pentru fiecare dintre noi.

Insa cand vorbim despre domeniul videochatului, aici dinamica este un pic diferita. Cel mai adesea, modelele de videochat fac acest pas odata cu inceperea cursurilor la facultate, de obicei din dorinta de a avea parte de acea independenta financiara care sa le permita sa-si gestioneze viata dupa propriile reguli. Iar acest fenomen face ca media de varsta a colegelor de la PARADIZ din Iasi sa se invarta in jurul acestui trend. Cu unele exceptii, desigur.

Pe langa toate celelalte considerente legate de responsabilitati, de programul de munca si de partea financiara, un aspect demn de luat in calcul in alegerea oricarui loc de munca este si cel legat de echipa din care vei face parte in momentul in care iti vei incepe activitatea. Aceasta preocupare este una cat se poate de fireasca si de naturala! Cu totii ne dorim ca mediul in care vom intra sa fie unul cat mai atragator cu putinta si in care sa stim ca ne vom simti cel putin confortabil, avand in vedere faptul ca vom petrece zilnic un interval de timp destul de mare in cadrul respectiv. Altfel, totul poate deveni o adevarata corvoada, iar intr-un job in care capacitatea de a fi un bun entertainer este vitala, a nu te simti „bine” la locul de munca devine un adevarat pericol in calea succesului tau ca model de videochat.

Insa la PARADIZ ne putem mandri cu faptul ca avem o echipa extrem de bine sudata si ca de-a lungul timpului am reusit sa cladim un loc cu totul diferit, in care fiecare membru al echipei noastre sa se simta apreciat, relaxat, sa isi doreasca sa fie aici si sa vina cu placere la munca in fiecare zi! Ca in oricare alt domeniu, exista si aici fluctuatie de personal (poate chiar mai mare decat in multe alte locuri), tocmai datorita faptului ca acest domeniu atrage ca un magnet. Intotdeauna vor exista persoane care „vor incerca” si, ca atare, vor petrece o perioada mai lunga sau mai scurta alaturi de celelalte colege, in functie de evolutia pe care o vor inregistra si de gradul de satisfactie la care vor ajunge. Sunt cazuri de modele de videochat din Iasi care pornesc la drum cu un set de asteptari extrem de mari si cu falsa idee ca acest job este unul cat se poate de facil si ca nu presupune foarte mult efort, lucru care nu poate fi mai departe de adevar! Si tocmai din acest motiv apar numeroase situatii in care dezamagirea se instaleaza foarte rapid, in momentul in care acele persoane realizeaza ca nu se vor „imbogati peste noapte”.

La PARADIZ exista un nucleu format din acele modele care au inteles ca pentru a deveni un profesionist in orice domeniu si pentru a atinge un anumit nivel de performanta este nevoie de ambitie, determinare si da, de rabdare. Iar faptul ca nu au plecat in cautarea unei alte „oferte” este dovada faptului ca aici au gasit cele mai bune conditii de munca, din toate punctele de vedere. Procesul de integrare in echipa PARADIZ este unul extrem de armonios datorita faptului ca impartasind acelasi tip de experienta, interactiunea dintre modelul nou venit si cele deja existente se produce cu foarte mare usurinta. Si datorita faptului ca nu exista diferente uriase de varsta intre colege, lucrurile devin si mai simple. Asa se face ca orice model de videochat nou venit in PARADIZ se va bucura, pe langa suportul oferit de traineri, si de experienta tuturor colegelor sale, mereu gata sa ofere un sfat, o mana de ajutor si de la care vor putea invata extrem de multe lucruri legate de particularitatile job-ului pe care l-au ales.

Acesta este spiritul de echipa in PARADIZ! Fiecare dintre ele a fost la un moment dat „fata cea noua”, iar faptul ca au fost primite cu bratele deschise si ca au fost ajutate sa creasca frumos le-a aratat cat de mult conteaza o astfel de atitudine. Si atunci cand primesti, vei invata, la randul tau, sa oferi! Si vei intelege ca cea mai mare satisfactie vine atunci cand poti ajuta, pentru ca asta inseamna ca ai ajuns deja la un alt nivel de maturitate emotionala! Atunci cand intelegi ca singura ta competitie este propria ta persoana, ca scopul este sa fii mereu mai bun decat versiunea ta de ieri si ca reusita celorlalti contribuie la reusita intregii echipe, inseamna ca ti-ai insusit cu adevarat spiritul PARADIZ!

PARADIZ este cu si despre oameni, iar noi te asteptam cu drag sa ni te alaturi! Decizia sta in mainile tale!

Pana data viitoare,

Lady Di