Nu lasa pe nimeni sa dicteze amploarea viselor tale.”

Paradiz este la momentul actual cel mai profesionist studio de videochat din lume. Nu ne autointitulam, ci o spune premiul pe care l-am primit cu bucurie extrema si emotii la AW AWARDS 2019.

Ne amintim seara aceea ca si cand ar fi fost ieri si inca ne trec fiorii. Am plecat de la hotel in seara evenimentului cu o limuzina luxoasa, pusa la dispozitie de organizatorii AW SUMMIT.

Am pasit in uriasul ballroom unde a avut loc decernarea premiilor si am intrat in atmosfera de gala, unde rafinamentul era prezent in toate detaliile evenimentului: candelabre uriase, impunatoare, tinute superbe, figuri zambitoare si luminoase, intocmai mixul perfect pentru a conferi evenimentului amploarea binemeritata.

Insa ce ne amintim acum sunt franturi, pana la momentul zero, cand, in aplauzele tuturor am fost invitati pe scena pentru a ni se decerna cel mai dorit premiu al intregului eveniment: MOST PROFESSIONAL STUDIO.

Sa cante la asfintit, // Să cante la rasarit, 
Sa cante trompetele, // Sa anunte c-am reusit!

Pe acordurile fulminante ale piesei Sa Cante Trompetele – B.U.G. Mafia & Feli am pasit cu mic, cu mare pe impozanta scena, pentru a ne primi cu bratele deschise premiul. Pregatiti sa incununam succesul in echipa, exact asa cum l-am dobandit. Cuvintele au fost tremurate si prea putine pentru a putea exprima atunci, pe loc, emotia si bucuria pe care le-am resimtit fiecare din noi.

A fost un tumult de trairi si fiori greu de descris in cuvinte, va spunem doar ca emotiile i-au coplesit chiar si pe cei mai sobri si mai puternici. Si cum altfel, cand iti vezi echipa pe culmile succesului si cand ai certitudinea ca munca ti-a fost rasplatita si recunoscuta?

Dar acum, cand ne-am reintrat in ritm, putem spune cu satisfactie ca ne meritam pe deplin succesul. Prin incercarile care au dus la esecuri, dar si prin cele care au dus la succes, prin nopti nedormite si sedinte prea lungi, prin distractie si munca, prin fiecare moment petrecut in Paradiz am reusit sa ajungem in punctul unde suntem astazi.

Te intrebi care sunt ingredintele care au dus echipa noastra pe culmile succesului?

In primul rand si mai presus de toate, Paradiz a creat de-a lungul timpului un brand puternic. Iar asta nu s-ar fi intamplat daca nu am pune accent pe corectitudine. Pentru ca asta ne defineste si ne pozitioneaza atat de sus.

Stiati ca la Paradiz nu se intarzie nici macar o zi la plata salariilor? Si ca tot vorbim de salariu, trebuie mentionat faptul ca in Paradiz poti lucra doar cu carte de munca, avand contract de munca pe perioada nedeterminata. Asta se traduce in asigurare in sistemul de sanatate public, dreptul la concediu medical si de odihna si vechime garantata in campul muncii.

Acordam o importanta la fel de mare profesionalismului staff-ului,  precum admini, suportul tehnic, fotografii, profesorii de limbi straine si echipa de Branding si PR, care lucreaza cu dedicare, pentru ca modelele noastre sa aiba o ascensiune durabila.

Locatiile centrale in care sunt situate studiourile Paradiz sunt doar un bonus in tot acest mix, la fel cum este si transportul gratuit, sedintele foto profesionale, inainte de care beneficiezi de schimbari de look care sa te scoata in evidenta precum un superstar! Te-am facut curioasa?

Promitem sa ne oprim in varf doar pentru a admira privelistea – pentru ca mai apoi sa urcam mai sus cu fiecare clipa! Cat de sus? Nu vom sti niciodata, insa avem planuri uriase pentru ce va urma, iar surprizele vor fi mari si foarte placute! Iti spunem doar atat: daca nu esti inca in gasca Paradiz, grabeste-te! Iti vei dori sa fi una de-a noastra cand vei vedea ce chestii tari am pregatit!

#HumanzInParadiz #HaiInParadiz

Ne poti contacta la numerele de telefon 📲 (004) 031.710.31.81 (IASI) 📲 (004) 031.710.31.80 (BUCURESTI), pe facebook PARADIZ  sau instagram (@paradiz.studios)!