Ai 18 ani impliniti, pofta de viata (o viata mai buna, bineinteles!) si pur si simplu doresti sa iei tot ce e mai bun din ceea ce lumea asta are sa iti ofere. Ti-ai dat seama ca lucrurile pe care ti le doresti cu atata ardoare nu se implinesc de la sine, cu atat mai putin cu un salariu minim pe economie pe care il iei lucrand la un magazin din cartier. Nici macar nu iti ajung sa mergi intr-o vacanta sau in club. Ce sa mai zicem de o sesiune adevarata de cumparaturi, de unde sa pleci incarcata de sacose cu cele mai atragatoare tinute. De-ar fi asa simplu…

Ei bine, nu este simplu. Succesul nu este simplu. Ar fi prea usor pentru oricine sa il dobandeasca.

Dar succesul este posibil, iar gandul asta ar trebui sa fie suficient de motivant incat sa te puna in miscare ACUM. Asadar, cand dai peste articolul asta, ai facut probabil o documentare minutioasa despre videochat. Pentru ca ai auzit ca se fac multi bani, ca orele muncite sunt mai putine si, per ansamblu, fetele care lucreaza in industria asta au obtinut deja viata la care TU doar visezi.

Iti venim in ajutor oferindu-ti 5 tipsuri pe care trebuie sa le stii INAINTE sa faci videochat!

  1. Unde ma duc?

Intai de toate, un studio de videochat care se respecta va fi intotdeauna transparent cu informatiile de care TU ai nevoie.

Ce inseamna asta? Pagini de Facebook si Instagram active. Un site cu informatii la vedere, cu o adresa, un numar de telefon si o adresa de email. De ce sunt necesare toate acestea?

Un studio respectabil nu se va ascunde niciodata. Va avea publice informatiile legate de toate aspectele care ar putea fi de interes pentru un viitor model si va avea constant activitate in mediul digital.

  1. E legal?

Aspectul prezentei in online este strans legat de legalitatea studioului. Prin urmare, ceea ce trebuie sa stii, inca de la primele click-uri, este daca studioul ales de tine isi desfasoara activitatea 100% legal. Oferim aici propiul exemplu: lucrand la Paradiz ai contratct de munca pe perioada nedeterminata si beneficiezi de toate avantajele acestuia: concediu de odihna, contributii catre stat si impozite. Astfel, pentru achizionarea oricarui bun important (casa, masina) iti va fi simplu sa accesezi un credit bancar!

Stim ca sunt studiouri unde nu se pune accent pe acest aspect, insa stim cu totii ca in lipsa unui contract de munca nu beneficiezi nici macar de contributiile catre Casa de Sanatate. Destul de grav, nu?

 

  1. Ma ajuta si pe mine cineva?

Putem rezona cu situatia unei noi angajate. Te simti pierduta si coplesita de cumulul de noi informatii si crezi ca nu o sa faci fata vreodata. In Paradiz, pentru astfel de cazuri avem o intreaga echipa cu care poti discuta dilemele cu care te confrunti, inca din prima zi in studio, in functie de specificul problemei.

Model managerul se va ocupa de integrarea ta in cadrul studioului, iti va oferi informatiile legate de contractul de munca, plata salariilor, concediu si tot ce tine de angajarea ta.

Adminii / trainerii iti vor sta la dispozitie pe toata perioada zilei de lucru, de la logare pana la delogare, cu informatii, sfaturi, sugestii si suport lingvistic pentru ca prezenta ta pe site-urile de profil sa fie una fara cusur. Tot cu ei poti discuta despre orice problema intampini cu site-urile sau cu regulamentele acestora. Daca consideri ca ai nevoie si ti-ar prinde bine, poti opta pentru cursuri gratuite de limba engleza. Sa nu mai spunem de faptul ca limba engleza nu iti va fi utila doar la munca, ci si in viata de zi cu zi. #winwin

Suportul tehnic iti va sta la dispozitie cu ajutor si implicare pentru situatiile in care echipamentul (PC-ul, monitorul, luminile) iti face probleme. Se vor depune toate eforturile pentru ca acestea sa fie remediate in cel mai scurt timp posibil, pentru ca activitatea online sa nu fie intrerupta pentru astfel de detalii.

  1. De imaginea mea se ocupa cineva?

Bineinteles. De cum vei pasi intr-un studio nou, trebuie sa te asiguri ca acesta iti ofera absolut GRATUIT continut foto- video pentru site-uri. Sedintele foto trebuie sa se desfasoare in medii profesioniste, cu fotografi cu experienta si, pentru confidentialitate totala, trebuie sa stii daca acestia sunt angajati ai studioului sau doar colaboratori ocazionali.

De altfel, un studio cu renume iti va oferi un make-up artist a carei grija principala trebuie sa fie sa iti puna in evident trasaturile intr-un mod ireprosabil, pentru ca sedintele foto sa aiba rezultate impecabile.

  1. Cat pot sa castig?

Acesta este motivul pentru care ai venit sa lucrezi la un studio de videochat, este firesc. Banii sunt motivatia suprema si de aceea, trebuie sa stii cateva aspecte legate de castigurile in videochat.

In aceasta industrie se vehiculeaza venituri uriase, de ordinul zecilor de mii euro lunar si trebuie sa iti spunem ca situatiile acelea sunt 100% reale. Asadar, ce ai tu de facut ca model incepator sa ajungi un model de top este, in primul rand, sa fi extrem de serioasa cu programul tau. Orele pe care le petreceri online sunt cele care iti aduc, ori nu, bani, deci este evident motivul. De altfel, trebuie sa fi deschisa la sugestiile personalul studioului. Trebuie sa retii ca toti aveti un scop comun: sa mearga bine treaba.

Mai departe, tine de tine si de imaginatia ta. Nu uita: Munca sustinuta iti deschide toate usile, aratand lumii ca iti iei in serios rolul de a fi una din acele persoane absolute speciale care isi utilizeaza toate resursele si talentele pentru a ajunge acolo unde isi doreste!

Daca vrei sa afli (si) mai multe informatii despre lucrurile care se intampla in Paradiz, despre noi, echipa noastra si despre veniturile modelelor, te asteptam la o cafea! Ne poti contacta la numele de telefon (004) 031.710.31.81 (IASI) (004) 031.710.31.80 (BUCURESTI), pe facebook PARADIZ  sau instagram (@paradiz.studios)!