We came, we saw, we conquered!

#HumanzInParadiz

PARADIZ chiar e echivalentul unei bucati de rai pe pamant. Cine a ajuns macar intr-o vizita pe la noi, ne da dreptate fara sa se gandeasca de 2 ori. Poate nu muncim la fel de mult ca si colegele noastre de domeniu, dar sistemul nostru de munca ne faciliteaza accesul la venituri similare (in unele cazuri chiar mai mari), iar asta ne permite sa petrecem ca niste ingerasi. Lol, glumesc. There’s no party like a PARADIZ  party!

Si cum AW Summit la avem de intampinat in fiecare an 3 zile “ingrozitoare” de petrecut aproape 24/24, pregatirile pornesc cu cateva luni inainte.

Suntem multi, asa ca pornim mereu la drum cu stil. Nu de alta, dar ar fi pacat sa nu coboram din tancurile noastre la petrecerile senzationale AW Summit. Da, am zis tancuri, dar de fapt ma refer la Hummerele noastre.

Stim, ne-ati observat in club, suntem greu de ignorant si ne-am obisnuit cu sampanie si multi dolari (Iarta-ne, Felix, pentru gaura constanta in buget!)

Si daca tot vorbim de distractie, 2019 a fost anul in care si-a facut debutul “Miss AW Summit”, iar juriul a fost format din reprezentantii unora dintre cele mai respectate studiouri din Romania. Din partea Studio 20, Andra Chirnogeanu (P.R. & Marketing manager) & Mugur Frunzetti (C.E.O.) si din partea PARADIZ  Edvigia Taru  (Brand Manager& Manager PARADIZ Bucuresti) & Felix Cristea (C.E.O.)

Dar daca totul ar fi doar distractie, nu ar fi si rezultate. PARADIZ s-a intors acasa cu 8 premii. La Executive Awards am primit Lifetime Recognition Award – Laura (Bucuresti), From Zero to Hero Management – Edvigia (Bucuresti), Best Training Admin– Laura (Iasi), Amazing Model Evolution – Sabina (Iasi),Best Photographer – Siziana (Iasi)si din partea Stripchat Model Revelation – Alina (Iasi) La AW Awards am castigat mult meritatul Most Professinal Studio, iar C.E.O.-ul PARADIZ, Felix Cristea, a primit un trofeu onorific pentru activitatea sa de 17 ani in domeniu.

Putem spune ca fetele noastre sunt extrem de norocoase, doua dintre ele castigand premiul II (1500$), respective premiul III (1000 $) la Miss AW Summit, iar una dintre ele castigand un iPhone XS Max la prezentarea Stripchat.

Ce mai astepti? #HaiInParadiz!

📍Iasi 📲 031. 710.31.81

📍Bucuresti 📲 031. 710.31.80

📍Romania  📲 031. 710.31.82