Zilnic luptam sa ne autodepasim. Zilnic ne gandim ce si cum putem imbunatati, cum putem evolua mai mult si mai mult fara oprire. De ce facem asta? Pentru ca stim ca lucrurile marete nu provin niciodata din zona de confort si asa a fost din totdeauna. Astfel, dupa toata „truda” noastra au urmat lucrurile despre care va vorbeam si este cea mai mare onoare a noastra sa primim „Best European Studio”! Da! Noi! Echipa PARADIZ. Suntem mai mult decat un studio din Iasi si cerul nu are limite pentru noi! Am dovedit asta de nenumarate ori! Dorim sa multumim AWSummit si tuturor celor care ne-au votat! Suntem cu adevarat impliniti atunci cand „culegem” roadele anilor nostrii de munca din aceasta industrie extraodinara a videochat-ului!

 

 

Dupa cum ati vazut pe retelele noastre de Social Media – PARADIZ Iasi (instragram) – PARADIZ Romania (facebook) si dupa cum v-am povestit, au fost niste zile spectaculoase, in care, alaturi de colegii din breasla ne-am bucurat reciproc pentru reusitele fiecaruia.

                   

Speechless, isn’t it?

 

Timpul nu este pierdut! Te poti alatura echipei PARADIZ in aceasta calatorie prin aceasta industrie a videochat-ului, iar anul viitor sa fim impreuna „culegand roadele”. Ce spui? Inca mai stai pe ganduri? Eu zic ca ar fi timpul sa ne cunoastem! https://paradiz.ro/cariere/

Sa ne auzim cat mai curand, dragelor!

XOXO,

D.