Inceputul de an este, de obicei, acel moment in care lasam in urma tot ceea ce ne-a oferit anul anterior, cu bune si cu rele si privim cu incredere in viitor. Ne scriem rezolutiile, ne setam noi teluri, intocmim planuri de actiune. Si apoi? Ce se intampla cu toate aceste idei si cu tot acest zel caracteristic acestei perioade?

Sigur, a visa la o viata „ca in filme” este un mecanism psihic benefic pentru oricine. Vizualizarea unui viitor stralucit este primul pas catre atingerea scopului propus, insa fara a lua apoi initiativa pentru a pune lucrurile in practica, sansele de a reusi devin din ce in ce mai scazute. Daca te vei bloca in acest punct, vei ramane doar cu ideea, si nu cu realizarea ei faptica, iar visul tau va parea din ce in ce mai indepartat.  Asadar, totul tine doar de tine si de capacitatea ta de a te motiva si de a ramane motivata in directia dorita! Iar daca ti-ai propus ca 2022 sa fie anul tau, atunci de unde sa incepi? Si in ce directie sa te indrepti? Ei, bine, PARADIZ iti ofera solutia!

Sa recunoastem, putine locuri de munca disponibile in Iasi la ora actuala iti pot aduce venituri lunare cu adevarat consistente. Iar daca te-ai saturat sa traiesti de pe o zi pe alta, fara a-ti putea permite nici cel mai mic rasfat macar din cand in cand, atunci ce e de facut? Daca ti-ai pierdut locul de munca in urma tuturor restrictiilor cauzate de aceasta pandemie, incotro sa te indrepti? Job-ul de model de videochat in PARADIZ este sansa pe care noi ti-o oferim in a-ti construi viata la care visezi.

Chiar daca nu ai experienta in domeniu si poate ca nu detii nici foarte multe informatii legate despre acest job, trebuie sa stii ca nimic nu este imposibil, ca totul se invata si ca la PARADIZ vei primi intregul suport necesar pentru a putea evolua, atata timp cat iti doresti intr-adevar acest lucru. Determinarea este una dintre cele mai importante calitati de care poate da dovada un potential model de videochat de succes, deoarece, ca in oricare alt domeniu, inclusiv aici vei avea de parcurs un drum. Da, este nevoie de ambitie si de rabdare pentru ca nimic de valoare nu se construieste peste noapte, dar satisfactia reusitei va fi cu atat mai mare, in momentul in care iti vei vedea visul indeplinindu-se sub proprii ochi.

Poti fi si tu model de videochat? Cu siguranta da! Insa pentru asta e nevoie, pe langa determinarea despre care vorbeam, sa detii un set de abilitati esentiale in acest domeniu. Ca model de videochat este necesar sa ai un minim de cunostinte de limba engleza, astfel incat partea de comunicare sa nu reprezinte pentru tine o bariera. Insa chiar daca nivelul la care te afli nu este unul neaparat ridicat, vei primi ajutor si la acest capitol din partea echipei de la PARADIZ. Iti vom oferi inclusiv cursuri gratuite de limba engleza si/sau franceza, in functie de necesitati. De asemenea, cand vorbim despre videochat, cunostintele de operare PC sunt un „must”, insa nici asta nu trebuie sa te sperie, pentru ca la PARADIZ vei avea parte de suport tehnic non-stop, iar in timp vei invata sa gestionezi cu usurinta si acest aspect.

Dar mai presus de toate, job-ul de model de videochat inseamna sa fii un bun entertainer. Iar asta este o abilitate care se invata tot in timp. In acest sens te vor ajuta atat personalitatea ta, cat si acel element al farmecului personal, insa pentru ca vorbim despre o lume a fanteziei, creativitatea ta isi va spune cuvantul in felul in care vei evolua ca model. Este important sa stii ca modelelor de videochat de la PARADIZ, atat din Iasi, cat si din Bucuresti nu le este impus un anumit stil cand vine vorba despre aparitia lor in online, fiecare dintre ele avand in acest sens libertatea de a se exprima conform propriilor afinitati. Insa pentru ca felul in care te prezinti este important, vei beneficia si de sedinte gratuite de make-up si hairstyling, atat in cadrul sedintelor foto/video, cat si inainte de fiecare tura de munca  pentru a te ajuta sa iti pui in valoare calitatile si pentru a lasa de fiecare data o impresie memorabila.

Cat despre partea de training, este lesne de inteles ca vei fi sustinuta pas cu pas si ca ti se vor explica toate detaliile legate de particularitatile acestui job, astfel incat sa iti poti forma cat mai usor o idee despre modul in care iti vei dori sa arate interactiunea ta in online. Si mai ales daca nu ai mai lucrat in domeniu si vrei sa pornesti pe acest drum, tine minte si faptul ca nimeni nu te va putea „obliga” vreodata sa faci nimic din ceea ce nu iti doresti, natura job-ului de model de videochat fiind una care iti ofera extrem de multa libertate in acest sens. Cum va „arata” camera ta de chat si tot ceea ce se intampla acolo depinde doar de tine si de regulile pe care tu ti le stabilesti, in functie de limitele in care tu te simti confortabil.

Asadar, poti porni la drum cu incredere stiind ca vei avea in permanenta parte de ajutor, indiferent de ce natura va fi acesta si ca tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai curajul de a alege schimbarea in viata ta si determinarea de a continua pe drumul pe care l-ai ales, fara a renunta la primul hop. Ai incredere in tine! De restul ne ocupam noi!

Programeaza-te si tu pentru un interviu si hai in PARADIZ!

Viata ta se poate schimba chiar azi! Stii?

Pana data viitoare,

Lady Di