Cum  va arata viata ta peste cinci ani? Dar peste zece ani?

Daca stai bine sa te gandesti, asta e una dintre cele mai des intalnite intrebari in cadrul oricarui interviu de angajare. Oare care este motivul pentru care ti se va adresa o astfel de intrebare?

Asta se intampla datorita faptului ca potentialul tau angajator va dori sa isi formeze o opinie cat mai clara in ceea ce te priveste si in ceea ce priveste planurile tale de viitor. Asta este felul lor de a te „testa” si de a vedea daca ambitia este una dintre calitatile tale. Indiferent de felul  in care arata viata ta la momentul de fata si indiferent de situatia in care te regasesti in prezent, modul in care iti setezi telurile pentru viitor denota faptul ca nu esti o persoana resemnata sau chiar blazata, care isi accepta conditia actuala (buna sau rea), ci care cauta sa evolueze si sa isi construiasca propriul drum in viata, in asa fel incat sa poata atinge un anumit nivel de fericire. Sigur ca „fericirea” asta arata diferit de la caz la caz, pentru ca nu toti oamenii se ghideaza dupa aceleasi principii, insa factorul comun este determinarea cu care se porneste la drum in indeplinirea propriilor visuri si capacitatea de a mentine acea determinare pe tot parcursul pana la destinatia propusa.

Pentru un model de videochat ambitia este una dintre cele mai importante calitati si este motorul care o va propulsa in drumul spre succes.  Determinarea cu care isi va dori sa evolueze si sa ajunga din ce in ce mai sus va face ca toate eforturile pe care le va depune sa fie asumate si sa nu fie percepute ca  „sacrificii”, iar toate eventualele obstacole pe care le va intalni in cale sa nu o abata de la ceea ce si-a propus de la bun inceput.

Atata timp cat iti vei seta un tel cat se poate de clar si atata timp cat nu vei devia de la ceea ce ti-ai propus, vei reusi negresit sa il atingi. Cazurile de persoane care esueaza sunt cele care nu au incredere in fortele proprii si nu au convingerea ca pot, intr-adevar, sa ajunga acolo. Chiar daca si-ar dori acea schimbare si chiar daca „viseaza” la „acea” viata, ea va ramane la nivel de deziderat tocmai din cauza faptului ca din punct de vedere mental  au pierdut din start batalia, nereusind sa aiba acea incredere de netagaduit ca totul este posibil. Un om intelept spunea candva ca tot ceea ce ne putem imagina are potentialul de a deveni realitate, lucru cum nu se poate mai adevarat, insa asta presupune sa ai acea convingere esentiala despre care vorbeam mai sus.

Modelele de videochat de la PARADIZ care ajung sa se bucure de rezultate de-a dreptul spectaculoase si care isi traiesc visul sunt cele care au crezut cu tarie ca pot face asta! Si indiferent cat timp le-ar fi luat pana cand au reusit sa-si transforme dorintele in realitate, nu au renuntat nicio secunda! A fi constant in tot ceea ce faci este un lucru extrem de important. Chiar daca ai un inceput mai greu, chiar daca ai o zi proasta, nu lasa ca asta sa te descurajeze si sa te faca sa crezi ca „poate tu nu ai noroc”! Nimic din ceea ce se intampla in viata noastra nu tine de „noroc”, chiar daca uneori putem avea impresia asta. Norocul este doar o consecinta a unui „set-up” mental extrem de bine pus la punct si de echilibrat, ceea ce face ca in realitatea noastra exterioara lucrurile sa capete sens si ca intreg universul sa conspire la indeplinirea telului nostru.

Intr-un domeniu atat de complex cum este cel al videochatului vei fi surprinsa sa constati ca autenticitatea este cea care te va ajuta extrem de mult. Iar la PARADIZ am inteles acest lucru! Cu cat un model de videochat este mai natural (si ma refer aici la nivel comportamental), cu atat va reusi sa atraga din ce in ce mai multa atentie, iar in mediul online asta conteaza enorm. Cu cat un model isi va pastra determinarea cu care a pornit la drum, cu atat va reusi sa urce din ce in ce mai sus si se va putea bucura de rezultatele mult dorite.

In momentul in care o persoana alege sa devina model de videochat, ratiunile din spatele acestei decizii trebuie sa ii fie extrem de bine setate in minte. Numai asa se va bucura de fiecare pas pe care il va face si care o va duce din ce in ce mai aproape de „destinatie”. Iar asta este esential, pentru ca „It’s not about the destination only! It’s also about the journey”.

Alaturi de trainerii de la PARADIZ si alaturi de celelalte colege ale tale vei invata sa te bucuri de fiecare etapa in parte, pastrandu-ti in acelasi timp directia catre ceea ce iti doresti sa realizezi.

Asadar, tu unde te vezi peste cinci ani?

Pana data viitoare,

Lady Di.