We’re more than just a studio – suntem mandrii detinatori ai premiului “Most Innovative Studio” de la Bucharest Summit 2021.

Si cum Bucharest Summit ne-a “asteptat” cu 3 zile pline de seminarii interesante unde am avut un moderator – Felix (Happy Music = Happy Members – How to Solve the New EU Regulations on Copyright) si doi speakeri – Diana (How to use Social Media considering their “anti-adult” approach) si Bea (Flirt4Free Company Presentation),  in fiecare seara ne-am bucurat de cate o super petrecere.

 

 

In prima seara, petrecerea organizata de 4fans la Nuba Summervibes a fost de-a dreptul incendiara! Mancare, bauturi fine si multa multa distractie!

 

In cea de-a doua seara, petrecerea organizata de Jasmin la Oxya a fost intr-adevar spectaculoasa. Cu ocazia zilei de nastere a lui Felix ( the BIG BOSS ), am reusit sa punem la cale o surpriza care l-a emotionat! Am complotat cu cei de la Jasmin, cei de la Oxya – inclusiv cu DJ-ul, si am reusit sa “strecuram” un tort care si-a facut aparitia la masa noastra, cu sampanii si artificii, acompaniat de melodia noastra preferata marca Paradiz – John Junior – Angelito. Restul serii a fost plina de sampanii, voie buna si distractie!

 

 

Ultima seara, seara cea mai asteptata. Gala Bucharest Summit 2021 ne-a gasit imbracati fastuos, sosind in limuzine puse la dispozitie de organizatori, la Oxya.

 

 

Seara a decurs cum va puteti deja imagina – mancare buna, sampanie din belsug si mult asteptatele premii.

Suntem mandrii pentru premiul primit – “Most Innovative Cam Studio”– dorim sa le multumim, din nou, tuturor celor care ne-au votat, oganizatorilor Bucharest Summit 2021, cat si tuturor celor care au avut incredere in noi. Faptul ca prin multa munca, imaginatie si bineinteles, tehnologie inovatoare, am primit onoarea acestui premiu, nu poate decat sa ne confirme faptul ca dam “tonul” in materie de tehnologie, lucru pe care ni l-am dorit si ni-l dorim in continuare.

 

Asadar, multumim Felix pentru ca ai facut toate acestea posibile, multumim Bucharest Summit si nu in ultimul rand, multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi si ne-au sustinut!

Stay tuned – nu ne oprim aici!

XOXO,

D.