Atunci cand incercam sa elaboram o definitie a termenului de videochat, poate primul cuvant care ne vine intuitiv  in minte este cel de „imagine”. In termeni simpli, videochatul se defineste ca fiind interactiunea dintre un model si un utilizator al unui site de profil, transmisie live prin intermediul internetului si al tehnologiei aferente necesare. Prin urmare, vorbim in mod automat despre imagine.

Insa conceptul de  „imagine” a unui model de videochat  insumeaza mult mai multe aspecte decat am putea crede la prima vedere. In aceste conditii, imaginea nu se rezuma doar la transmisia live efectiva. Ea se construieste pornind de la profilul pe care modelul il afiseaza pe site-ul pe care a ales sa lucreze.

Unul dintre multiplele avantaje de care beneficiaza modelele de videochat din Iasi de la PARADIZ este si faptul ca o intreaga echipa de traineri se ocupa inclusiv de tot ceea ce inseamna construirea profilurilor lor. Iar asta presupune atat un set de cunostinte tehnice (de programare), cat si capacitatea creativa de a elabora un „produs” final de calitate, cu un puternic potential de a atrage atentia. In conditiile in care tot mai multe persoane aleg job-ul de model de videochat, iar „concurenta” devine de la o zi la alta din ce in ce mai acerba, devine esential ca toate aceste detalii sa fie luate in vedere pentru a facilita drumul catre succes al oricarui model.

Avand parte de toata aceasta sustinere, modelele noastre se pot focusa pe munca efectiva, cu certitudinea faptului ca specialistii nostri in domeniu se ocupa in permanenta de tot ceea ce se afla in spatele „scenei”. Un profil bine pus la punct va starni intotdeauna curiozitatea celor care viziteaza site-urile respective si va reusi sa atraga trafic in camera de chat a modelului, lucru care este vital intr-o lume online. Pornind de la alegerea nickname-ului, a pozei de profil, a galeriilor foto/video si a textelor de prezentare, toate aceste detalii sunt extrem de importante si vor influenta in foarte mare masura evolutia oricarui model pe site-ul respectiv. Iar la PARADIZ, cel mai profesionist studio de videochat, totul este studiat! Nimic nu este lasat la voia intamplarii!

Acesta este si motivul pentru care modelele noastre de videochat din Iasi si din Bucuresti beneficiaza de servicii foto/video profesionale, care intra in sarcina colegilor nostri din departamentul de productie. La PARADIZ noi am ales sa avem propria echipa, nu sa lucram prin colaborare cu diverse persoane, asa cum se intampla in cadrul altor studiouri de videochat, deoarece legatura care se creeaza intre model si fotograf/videograf este foarte importanta si „se vede” in tot ceea ce inseamna content obtinut. Vorbim aici despre acea stare de relaxare psihica pe care un model de videochat o va resimti atunci cand va lucra cu persoane pe care le cunoaste, frecventa cu care se organizeaza sedintele foto/video la PARADIZ fiind foarte ridicata. Iar aceasta stare de spirit transpare in rezultatul final, lucru extrem de pozitiv. Diferentele acestea se pot observa comparand fotografiile din primele seturi cu cele de pe parcurs. Dispare acel sindrom al „crisparii” initiale, el fiind inlocuit de increderea reciproca, degajarea si dorinta de a excela, de ambele parti.

Si pentru ca monotonia nu isi are locul in vocabularul nostru, fiecare membru al echipei noastre se afla in continua formare profesionala, indiferent de cat de ridicat ar fi nivelul sau de competente, tocmai datorita faptului ca ne dorim sa fim cei mai buni! Plafonarea este un sindrom real si poate interveni in orice domeniu de activitate, insa nu si in PARADIZ! Pentru noi, dorinta de a creste este motorul din spatele tuturor deciziilor pe care le luam, iar daca si pe tine te caracterizeaza aceleasi calitati, te invitam sa te alaturi echipei noastre!

Pana data viitoare,

Lady Di