Vine o zi in viata noastra, a fiecaruia, in care vom face acel pas catre “campul muncii”, in mod inevitabil. Iar asta aduce cu sine o multitudine de schimbari, dintre cele mai interesante. Si indiferent de job-ul pe care il vei alege, exista o serie de aspecte comune cu care te vei confrunta. Unul dintre ele este faptul ca, in mod automat, vei face parte dintr-un colectiv deja inchegat si vei interactiona zilnic cu un numar (mai mare sau mai mic) de persoane.

Atunci cand ai luat decizia de a lucra ca model de videochat intr-unul dintre studiourile din Iasi, poti fi sigura ca vei avea un numar relativ mare de colege, insa datorita faptului ca domeniul videochatului este unul ceva mai diferit, particularizat, vei avea surpriza ca intreaga echipa te va primi cu bratele deschise si ca in scurt timp te vei integra cu usurinta printre ceilalti. Iar motivul este acela ca vei fi alaturi de persoane care impartasesc acelasi tip de experienta ca si tine si, prin urmare, vor putea rezona foarte bine cu intregul proces de adaptare prin care trece oricare nou membru al echipei.

Mai ales daca esti o persoana sociabila, te vei adapta noilor conditii si mai rapid si vei integra cu usurinta schimbarea in viata ta. Cu cat vei petrece mai mult timp cu celelalte colege ale tale, cu atat vei vedea ca poti beneficia foarte mult de pe urma viziunii lor. Avand mai multa experienta in domeniu, ele vor putea sa te sustina pas cu pas si sa iti ofere dintre cele mai bune sfaturi atunci cand vine vorba despre situatiile cu care te vei confrunta in cadrul job-ului. Trebuie doar sa fii un bun ascultator! Vei putea crea legaturi stranse cu multe dintre ele, daca nu cu toate.

Cu siguranta pretutindeni putem intalni persoane cu care rezonam mai mult si altele cu care vom rezona mai putin, insa per total, colectivul in cadrul studiourilor de videochat este unul inchegat. Sigur, datorita multitudinii de oferte in domeniul videochatului in Iasi, particularitatile difera de la caz la caz, insa la PARADIZ ne putem mandri cu faptul ca avem o echipa extrem de sudata. Iar asta este una dintre realizarile noastre cele mai importante, e ceea ce ne face sa ne simtim cu adevarat ca o familie, oricat de cliseistic vi s-ar parea ca suna acest lucru. Si desi vi se poate parea ca suna a campanie de indoctrinare populista, nu este.

Faptul ca la PARADIZ vei intalni un colectiv format din oameni extrem de empatici este unul dintre plusurile care ne recomanda. Cu siguranta nu iti vei dori sa lucrezi intr-un mediu rece, in care vei fi tratata de la distanta si in care nu vei avea ocazia sa iti exprimi propriile pareri legate de felul in care iti doresti sa te formezi ca model. Si am auzit numeroase cazuri in care se incearca sablonarea modelelor de videochat dupa un tipar anume, considerat a fi cel de succes. Scopul nostru nu este de a judeca alegerile sau strategiile celor din jur, ci acela de a incerca sa punem pe hartie rationamentul din spatele propriilor noastre alegeri in ceea ce priveste stilul pe care il promovam si felul in care manageriem acest business, tocmai pentru ca tu sa poti fi informata si sa poti decide ce este cel mai bine pentru tine.

Mai stim si faptul ca pentru un model de videochat confidentialitatea este una dintre cele mai mari preocupari, mai ales in faza initiala. Va trece un anumit interval de timp pana cand un model nou va putea intelege in totalitate ce inseamna acest job si isi va putea asuma suta la suta toate particularitatile sale. Motiv pentru care la PARADIZ punem mare accent si pe crearea acestui confort psihic pentru modelele noastre, oferindu-le un contract de confidentialitate inca de la momentul angajarii. Iar asta inseamna ca decizia de a impartasi cu ceilalti natura job-ului lor le apartine in totalitate. Si pentru ca fiecare persoana din echipa noastra se bucura de aceleasi beneficii, nu va trebui sa iti faci griji in privinta acelui sindrom al „barfei” atat de des intalnit.

Vei fi pe picior de egalitate cu fiecare dintre colegele tale, iar asta chiar de la inceput. Pentru ca nu va trebui sa astepti sa inaintezi pe „scara ierarhica” pentru a avea parte de anumite avantaje. Toate astea fac integrarea ta mult mai rapida si mai frumoasa, iar daca ti-am starnit curiozitatea, te asteptam la noi sa ne cunoastem mai bine!

Pana data viitoare,

Lady Di