A decide sa lucrezi ca model de videochat este o alegere cat se poate de personala, in sensul in care indiferent cat de multe informatii ai acumula sau cat de multe exemple ai avea in jurul tau, decizia finala este, fara doar si poate, in mainile tale. Lucru cat de poate de firesc, avand in vedere faptul ca locul de munca este cel care ne va ocupa o buna parte din timp. Iar daca nu este ales in concordanta cu personalitatea noastra, cu telurile pe care ni le propunem si cu nevoile pe care fiecare dintre noi le are, atunci nu vom reusi sa atingem acel nivel de satisfactie atat de necesar pentru bunastarea noastra materiala si psihica.

Cu alte cuvinte, cel mai important aspect  in luarea oricarei decizii este acela de a gasi echilibrul perfect intre munca depusa si rezultatele pe care le obtinem, in consecinta.

Job-ul de model de videochat poate fi unul cat se poate de satisfacator, poate fi o experienta fascinanta, atata timp cat acest echilibru este foarte bine stabilit. Iar pentru a face alegerea cea mai buna, este necesar sa fii cat mai informata in ceea ce priveste particularitatile domeniului de videochat.

Exista foarte multe studiouri de videochat in Iasi, ceea ce inseamna ca si ofertele sunt cat se poate de variate. Din acest motiv va trebui sa te interesezi in legatura cu fiecare dintre ele pentru a putea decide care anume ti se potriveste. Si doar pentru ca reclama „suna bine”, tine minte ca acest lucru nu este suficient. Nu uita ca transparenta este un aspect extrem de important, iar la PARADIZ, cel mai profesionist studio de videochat din Iasi, ne putem mandri cu asta!

PARADIZ  este „cu si despre” oameni, iar asta inseamna ca punem mare pret pe libertatea de a alege a fiecareia dintre modelele noastre, ceea ce le asigura un confort psihic sporit, lucru vital pentru acest job! Ce inseamna libertatea de alegere la videochat? Exista aici mai multe aspecte de luat in calcul.

  • In primul rand, vorbim despre libertatea de a-ti alege programul de munca.

Vei putea alege dintre cele trei ture de munca pe cea care ti se potriveste cel mai bine, astfel incat sa poti integra in orarul tau zilnic si restul de activitati si responsabilitati personale. Fie ca esti studenta la una dintre facultatile din Iasi, fie ca vrei sa poti aloca timp altor activitati zilnice in anumite intervale ale zilei, la PARADIZ nu va trebui sa faci concesii de niciun fel!

  • Poti alege site-ul sau site-urile pe care vrei sa lucrezi!

Da, exista in domeniul videochatului foarte multe site-uri de profil pe care iti poti desfasura activitatea, insa fiecare dintre ele are stilul sau propriu si propriile reguli de urmat, de aceea este important pentru fiecare model in parte sa poata alege acel site care se apropie cel mai mult de personalitatea sa si de felul in care va dori sa isi conduca activitatea.

  • Ai libertatea de a-ti alege stilul!

La PARADIZ nu nastem copii fidele ale modelelor de succes! Noi am inteles ca fiecare femeie este diferita si ca fiecare dintre ele are „acel ceva”, propriu si personal! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te descoperi si sa poti fructifica acel potential! Iar noi iti suntem alaturi pas cu pas pe tot parcursul acestui proces! Nu vei fi fortata sa te incadrezi anumitor tipare comportamentale (sau de „look”) pentru ca noi credem ca originalitatea este cel mai mare atu al oricarui model profesionist de videochat.

  • Te poti bucura de timpul tau liber!

Da, ca in oricare alt loc de munca, in calitate model de videochat la PARADIZ va trebui sa iti stabilesti si sa respecti un anumit program, insa aici vei lucra doar 60 de ore pe perioada! Iar asta consideram ca este felul nostru de a avea grija de modelele noastre, de studiile lor, de pasiunile lor, de viata lor in afara studioului. Sigur, cu cat investesti mai mult timp in ceea ce faci, cu atat rezultatele vor fi mai spectaculoase. Pentru asta este buna constanta in ceea ce faci. Insa la fel de important este si felul in care vei reusi sa te bucuri de acele rezultate. Si aici intervine acel echilibru despre care vorbeam la inceput, pentru ca daca vei ajunge la epuizare, cu siguranta nu vei reusi sa faci performanta! Cel putin nu pentru prea mult timp!

  • Ai libertatea de a fi tu insati!

Nu ti se va impune nici stilul comportamental, nici cel vestimentar, nici cel legat de felul in care arati! Fiecare model de videochat de la PARADIZ are libertatea de a alege cum anume doreste sa interactioneze in mediul online, ceea ce inseamna ca se va putea simti bine in propria piele, iar asta va face ca timpul petrecut la munca sa fie unul de calitate!

A incerca sa joci un rol, a fi ceea ce nu esti timp de cateva ore bune pe zi poate parea o joaca, insa daca masca pe care ti-o vei insusi se afla la poli total opusi de personalitatea ta reala, atunci intreaga experienta se poate transforma intr-un vis urat din care vei dori sa te trezesti cat mai rapid cu putinta! Insa atunci cand iti place ceea ce faci, poti fi sigura ca starea ta de bine se va transmite, iar asta va avea efecte extrem de pozitive.

Iar daca si pentru tine libertatea este un factor esential in luarea deciziilor, hai in PARADIZ! Te asteptam la noi, la o cafea, sa povestim mai multe!

Pana data viitoare,

Lady Di