Cand intram in lumea videochatului putem spune ca am pasit pe un taram plin de farmec, de mister si de particularitati dintre cele mai interesante, iar asta pentru ca vorbim aici despre un domeniu extrem de complex, in ciuda parerilor care s-au vehiculat de-a lungul timpului, conform carora „nimic nu-i mai usor decat a face videochat”. Nu, nimic nu este simplu cand vine vorba despre videochat! Iar pentru cei care inca mai gandesc asa, cea mai buna cale de a intelege cum stau de fapt lucrurile este sa incerce sa faca asta macar pentru o zi!

Ca in oricare alt domeniu, avem de-a face si in cazul videochatului cu o evolutie cat se poate de vizibila si de accelerata, mai ales in ultimii ani. Tot ceea ce stiai despre videochat in Iasi nu se mai aplica de mult, toate acele sindroame ale videochatului „de apartament” sau „la perdea” disparand la fel de rapid precum au aparut. La ora actuala videochatul este o industrie in adevaratul sens al cuvantului, iar asta inseamna ca lucrurile s-au dezvoltat la nivel mare.

Intr-un oras in continuu proces de dezvoltare din toate punctele de vedere cum este orasul Iasi, ofertele in ceea ce priveste job-ul de model de videochat sunt multe. Insa a reusi sa oferi cele mai bune conditii de munca modelelor care vor sa faca performanta nu este un lucru usor! Nu mai este suficient doar sa inchiriezi un spatiu cu doua camere in care sa instalezi la gramada cat mai multe statii de lucru posibile, cu investitii minime in ceea ce inseamna tehnologie. Cerintele au crescut extrem de mult, iar asta inseamna ca pentru a reusi sa oferi calitate, eforturile trebuie sa fie pe masura.

PARADIZ este acel studio de videochat din Iasi in care nu vei fi dezamagita sa constati ca ai pasit in trecut, ci vei simti inca de la inceput suflul de entuziasm al echipei orientate mereu catre progres si catre viitor. Asta inseamna ca in toti cei 17 ani de activitate, PARADIZ a reusit nu numai sa fie mereu in ton cu ultimele tendinte de pe piata videochatului, ci si sa fie pionier in a testa noi si noi idei. Pornind de la ultimele aparitii la nivel de tehnologie si pana la stilul managerial proaspat si adaptat, echipa noastra s-a aflat mereu printre primii. In spatele rezultatelor spectaculoase obtinute de modelele de la PARADIZ sta munca tuturor celor implicati, pe toate nivelele.

Investitiile constante in achizitionarea echipamentului tehnic, in reamenajarea spatiilor, in trainingul celor care se dedica ambitiei de a creste s-au meritat pe deplin, toate aceste eforturi fiindu-ne confirmate si recunoscute oficial prin trofeele pe care PARADIZ le-a primit la scena deschisa de-a lungul timpului. Toate astea ne motiveaza sa continuam, sa ridicam stacheta din ce in ce mai sus, pentru ca ne plac provocarile si dinamismul caracteristic lumii videochatului.

PARADIZ este „cu si despre oameni”, ceea ce inseamna ca toate eforturile depuse vin din dorinta de a putea oferi modelelor noastre de videochat conditii de top, confort psihic sporit si acea motivatie de a veni cu pasiune „la munca”, constienti fiind de faptul ca „atunci cand iubesti ceea ce faci, nu vei mai simti ca muncesti nici macar o zi din viata ta!”. Iar pentru noi asta este un aspect extrem de important, pentru ca nimic nu ar fi posibil fara oamenii care au construit povestea PARADIZ.

Faptul ca avem langa noi modele care se afla aici deja de cativa ani buni spune multe despre ceea avem de oferit, lucru care ne bucura si care ne face sa ne dorim si mai mult, pentru noi, pentru voi si pentru tot ceea ce reprezinta domeniul videochatului.

Iar daca vrei si tu sa devii parte din PARADIZ, indrazneste si fa primul pas!

Pana data viitoare,

Lady Di