Au trecut deja cateva zile din noul an, iar lista de rezolutii pe care fiecare dintre noi am intocmit-o (daca nu in varianta efectiv scriptica, atunci cel putin mental) pare ca isi asteapta verdictul. Ne facem planuri si ne construim o imagine a felului in care ne dorim sa arate noul an, iar sfera asteptarilor noastre se ridica, de cele mai multe ori, la nivel foarte inalt inca din clipa in care a luat sfarsit focul de artificii.

Insa nu trebuie sa uitam ca fiecare tel pe care ne-am propus sa il atingem va necesita efort si timp investit si ca rareori schimbarile se produc peste noapte. Asadar, indiferent de ceea ce ti-ai „notat” in lista ta de dorinte, felul in care vei sti sa iti mentii entuziasmul caracteristic primelor zile din an va face diferenta. Iar daca iti stabilesti termene limita, este bine ca acestea sa fie cat la realiste cu putinta, tocmai pentru a nu pica in capcana dezamagirii si in cea in care vei renunta mult prea devreme la visele tale.

In cazul modelelor de videochat din Iasi, parcursul poate fi uneori unul mult mai accelerat atunci cand vine vorba despre indeplinirea anumitor dorinte. Si am intalnit foarte multe cazuri in care lista initiala a fost „bifata” mult mai rapid decat s-ar fi asteptat oricine, insa chiar si asa, pentru  a nu te autosabota, varianta cea mai buna de a pune la cale un plan pentru noul an este aceea de a-ti seta obiectivele la scala mica. Si odata ce acestea au fost atinse, iti vei putea seta altele noi, in functie de nivelul de evolutie la care ai ajuns. In felul acesta, la final de an vei putea face un bilant care sa cuprinda o serie suficient de mare de realizari, ceea ce te va face sa privesti cu optimism in viitor.

Orice model de videochat va porni la drum cu ganduri mari, iar asta se intampla de obicei datorita exemplelor de succes despre care s-a tot auzit, insa la nivel individual evolutia va fi intotdeauna personalizata. Asadar, nu este de bun augur comparatia constanta cu traseul unui alt model. Mult mai productiva este atitudinea de perseverenta si de focusare asupra propriilor teluri, iar asta din cauza ca succesul este definit intotdeauna de factori externi, insa satisfactia personala este una interna si este cu mult mai importanta.

Odata cu incasarile din ce in ce mai spectaculoase care se pot obtine lucrand in domeniul videochatului, apare si acel sindrom al „shopping-ului” scapat uneori de sub control. In mod firesc, in clipa in care un model de videochat va observa ca bugetul sau incepe sa fie din ce in ce mai impresionant, prima etapa este aceea in care va cauta sa isi indeplineasca toate acele mici dorinte si „mofturi” pe care alta data le-ar fi taiat de pe lista de prioritati. Nimic rau in asta, atata timp cat va aparea si constientizarea faptului ca aceasta este doar o etapa, urmand ca mai apoi fiecare model in parte sa isi stabileasca un plan de investitii pentru viitor.

De reamintit este si faptul ca jobul de model de videochat nu este unul de „cursa lunga”, motiv pentru care este bine ca in timpul in care vei activa in domeniu sa poti bifa cat mai multe dintre dorintele tale, indiferent de natura acestora. Fie ca iti doresti o casa, o mica afacere proprie, o masina sau alte lucruri din sfera materiala, nu uita ca la final de zi, experientele in care investim sunt cele de care ne vom aminti intotdeauna cu drag.

Prin urmare, cauta ca pe lista ta sa se regaseasca si alte aspecte la fel de importante, cum ar fi vizitarea unor locuri noi, experimentarea unor activitati mai putin obisnuite sau dezvoltarea pasiunilor pe care le-ai tot pus mereu pe locul doi.Toate acestea vor contribui la nivelul tau de satisfactie personala, te vor face sa te poti bucura in adevaratul sens al cuvantului de realizarile pe care le ai, iar nivelul general de fericire va fi cu mult peste medie.

Iar daca inca mai stai pe ganduri, daca nu te-ai hotarat cum vrei sa arate noul tau an, insa stii cu siguranta ca iti doresti si tu sa ai parte de toate aceste bucurii, daca inca nu stii de unde sa incepi si care sa fie primul tau pas in indeplinirea tuturor viselor pe care le ai, te asteptam in PARADIZ, cel mai profesionist studio de videochat din Iasi! Si vom descoperi impreuna care este cel mai bun plan pe care il poti pune la cale!

Pana data viitoare,

Lady Di