Hello autumn, back to school, goodbye summer… NOT! Pentru noi vara asta nu a luat sfarsit pe deplin, bronzul cere insistent inca un strat, iar cheful de petreceri nu vrea sa dispara nici el prea curand. Asa ca nu stim voi ce faceti, dar noi ne pregatim din timp bagajele pentru o escapada in insoritul Cipru la inceputul lunii octombrie. Scopul? Plaja, sedinte foto Instagram-abile, relaxare, petreceri… si tot felul de activitati placute si relaxante!

Unul dintre principalii nostri parteneri gazduieste un eveniment ce se va desfasura pe parcursul a 4 zile, in Cipru, asadar se anunta petreceri, atat in cluburi cat si pe yacht, sedinte foto inedite, multa socializare si voie buna. Aura de mister care invaluie intreg evenimentul este data de faptul ca nimeni nu stie inca daca vor avea loc concursuri, tombole sau premii- asa cum au loc la majoritatea evenimentelor de acest gen. Stim doar ca vom avea parte de surprize si ca include plaja si costume de baie, deci participam!

 Intrebarea de pe buzele tuturor este: „Ce, oare, se va intampla in Cipru?”

Colegele noastre si-au programat turele astfel incat vacanta colectiva sa nu le afecteze incasarile si nici sa nu se supra-aglomereze la intoarcere. Ah!, si auzim zvonuri ca profita si de ultima suta de metri de reduceri la articolele de vara din mall, fara sa omita, firesc, tentatiile din noile colectii. Cand ne vom intoarce nu putem evita toamna, din pacate, asa ca macar sa o intampinam cu outfit-uri impecabile.

Viitoarea vacanta nu a acaparat doar atentia modelelor noastre, ci si pe colegii de la departamentul foto-video, care isi calculeaza atent kilogramele aparaturii pentru a face loc in bagaje si lucrurilor personale… doar este vacanta pentru toata lumea!

In toata verva creata la Paradiz imi dau seama, intr-un moment de respiro, ce norocoasa sunt sa fiu inconjurata de oameni atat de frumosi. Oameni care imi confirma inca o data ca devenim mai relaxati, mai buni, mai frumosi in absenta problemelor de ordin financiar. Avem mai mult timp sa ne bucuram de viata, de o pauza linistita de cafea, de o seara relaxanta cu prietenii…

… Un motiv in plus sa asteptam cu nerabdare plecarea pe taramuri mai calduroase! Distractia pe care o avem in zilele obisnuite de lucru la Paradiz va fi inmultita cu superbele plaje de pe langa Larnaca si de valurile lente ale Mediteranei, de care ne vom bucura pe yacht-ul inchiriat, unde intentionam sa avem cele mai memorabile petreceri imortalizate in poze care sa ne tina de cald in lunile friguroase.

Daca citesti aceste randuri fiind din exteriorul Paradiz, nu trebuie sa ne invidiezi, trebuie doar sa iti doresti suficient de mult o viata mai frumoasa. Asa cum am facut-o si eu si multe alte colege. La Paradiz nu am gasit doar un job care sa ne permita strictul necesar, ci o echipa fantastica, axata pe dezvoltare continua si care au primit fiecare fata ca pe una “de a lor”, desi multe eram novice si unele din noi extrem de timide. Insa fiecare si-a gasit propriul locusor, propriul stil si astazi nu suntem doar colege, ci si prietene extrem de bune (caci, vezi tu, nici in vacanta nu vreau sa scap de ele!).  Retine: orice lucru pe care ti-l doresti poate fi al tau daca esti dispus sa muncesti altfel decat cei care doar ravnesc la lucrul respectiv!

Incheiem intr-o nota plina de entuziasm, caci ne intoarcem la facutul de bagaje si recunostinta pentru jobul care ne permite stilul de viata pe care il avem, obtinut fara compromisuri! Paradiz  goes to Cyprus… Oh- là- là!