Despre videochat, fiind o industrie de nisa, s-au spus, se spun si se vor spune vrute si nevrute. Ca este o industrie pacatoasa, rau famata, ca fetele care au acest job au moravuri usoare, ca de la cariera de videochat poti fi promovata doar la cea de dama de companie, ca studiourile de videochat sunt de fapt un paravan pentru alte lucruri, nu tocmai legale.

Cei care au luat insa macar o singura data contact cu un studio de videochat profesionist, probabil au acum un zambet in coltul gurii si gandul pe buze ca… Nu e deloc asa!

Argumente sa sustina acest lucru ar fi multe, insa la Paradiz preferam sa ne axam doar pe detalii concrete:

  • La Paradiz, evenimentele cu adevarat importante sunt summit-urile si academiile de training din domeniu, alaturi de ocaziile speciale din viata colegelor noastre.
  • La Paradiz, situam pe plan uman la egalitate un model care castiga peste 15000 $ pe luna cu unul nou venit, care poate nu sare de 4000 $. Oferim aceleasi resurse, aceasi atentie si acelasi tratament: sedinte foto profesionale, make-up-artist, cadouri si invitatii la petrecerile care au loc periodic sub sigla Paradiz.
  • La Paradiz nu suntem conduse de o mana de fier, inumana, manata de dorinta de a face bani, bani, bani, ci suntem indrumate spre excelenta de o echipa de specialisti: traineri scoliti la cele mai importante academii acreditate de training internationale, fotografi si videografi profesionisti care depun toate resursele pentru ca modelele sa beneficieze de continut foto-video de calitate si manageri bine pregatiti care organizeaza si administreaza compania.
  • La Paradiz stai cu hainele pe tine! La noi, cele mai bune rezultate le au fetele care nu se indura sa renunte la haine, dar care insa sunt maestre in ale conversatiei si ale patrunderii in psihicul uman. Nu uita: un trup dezgolit se uita repede, o minte frumoasa niciodata.
  • Si, mai presus de toate, la Paradiz nu vei cunoaste oameni dubiosi
    proveniti din zone obscure, ci oameni pe care vei fi mandra sa ii prezinti ca fiind colegii tai, pe care vei fi fericita sa ii ai alaturi in momentele de implinire, precum absolvirea liceului
    sau a facultatii.

Daca ce am spus mai sus iti trezeste imediat intrebarea: “Ce legatura are videochatul cu studiile?”, este pentru ca nu ne cunosti si pentru ca poate ai judecat prea repede, inca de cand am folosit cuvantul videochat pentru prima oara in articolul asta.

La Paradiz, valoarea primordiala este educatia. Ideal este ca cea primita acasa, respectiv cei  7 ani sa fie completati de educatia scolara, in ordinea fireasca a lucrurilor: liceu, bacalaureat, licenta si asa mai departe. Ne place sa fim inconjurati de oameni educati, culti, cititi, iar discutiile despre incasari sa fie doar 1% din conversatiile noastre la cafea sau in pauza de masa.

Insa dupa cum stim deja cu totii, viata nu este intotdeauna favorabila educatiei superioare. Avem in sanul echipei noastre cazuri reale: fete care au renuntat la scoala inca din liceu pentru a se intretine sau a isi intretine familia, persoane care nu au avut sansa de a urma studii superioare din motive financiare, modele care inainte sa lucreze la noi au renuntat la studii pentru a pleca la munca in alta tara. Cazuri uzuale, cunoscute de fiecare din noi.

Tocmai de aceea, Paradiz ofera un cadou unic de angajare: platim taxa la facultate primelor zece fete care se angajeaza la noi! Pentru ca tu sa iti continui linistita studiile, fara griji financiare in spate. Si crede-ne pe cuvant, vei fi o studenta indelung invidiata de colege, caci banii pe care ii castigi lucrand la Paradiz sunt doar ai tai, pentru tine si stilul tau de viata!

Tot ce trebuie sa faci este sa te angajezi la noi si iti achitam taxa de studiu! Este necesar doar sa fi ambitioasa, sa vrei sa inveti si… sa ne chemi sa iti fim aproape atunci cand vei absolvi, bineinteles! Ne vom bucura alaturi de tine si te vom privi cu mandrie si cu satisfactia de a putea ajuta atunci cand conjuncturile vietii nu au facut-o.

Acum poate te intrebi „Dar ce se intampla daca sunt bursiera si nu am taxa la facultate?” Felicitari! Vei primi suma aferenta taxei de scolarizare a unitatii de invatamant pe care o urmezi, bani cu care tu poti face orice iti doresti: sa mergi intr-o vacanta, sa iti cumperi orice poftesti… tu alegi!

In plus, programul flexibil pe care il vei avea iti va permite absolut tot ce ai de facut: sa inveti, sa te relaxezi, sa ai o pauza binemeritata, iar pe perioada sesiunii iti poti lua concediu (mai mult, chiar te sfatuim sa faci lucrul asta), pentru a nu te suprasolicita. Te vom astepta cu forte noi si fara restante. Si pentru ca facultatea nu e scoala generala si nu prea poti sa iei premiu, ti-l dam noi sub forma unei superpetreceri organizate in cinstea colegelor noastre integraliste!

Ce iti ramane de facut acum este sa ne contactezi, sa vii la interviu si sa iti placa de noi atat de mult incat sa iti doresti sa faci parte imediat din echipa noastra. Noi te asteptam cu bratele deschise!

Iar, in loc de incheiere, iti citam cuvintele intelepte ale lui Aristotel: Educatia este cea mai buna provizie pe care o poti face pentru batranete. “ 

Nu pierde sansa catre o educatie superioara, aplica acum pentru una din cele 10 burse de studiu Paradiz!

Pentru interviuri ne poti suna la 031.710.31.80 (Paradiz Bucuresti) si 031.710.31.81 (Paradiz Iasi). Asteptam sa te cunoastem si sa iti oferim o cafea aburinda!