Datorita situatiei pandemice cu care ne-am confruntat cu totii, prima si poate cea mai importanta recomandare a fost aceea de a sta acasa, atat pentru siguranta personala, cat si pentru a celor din jur. Iar in masura in care acest lucru a fost posibil, foarte multe companii au aplicat aceasta noua regula, oferind angajatilor sai posibilitatea de a lucra la domiciliu.

Lucrurile insa au inregistrat o evolutie pozitiva si ne place sa credem ca ce a fost mai greu a trecut si ca putem reveni la un stil de viata pe cat posibil mai apropiat de acea „normalitate” cu care eram obisnuiti cu totii. Progresiv, toti angajatii au revenit la locurile lor de munca, putine fiind cazurile in care s-a ales continuarea lucrului de acasa. Daca in unele situatii acest stil de munca se poate perpetua fara a afecta neaparat productivitatea angajatului, cand vine vorba despre domeniul videochatului, o astfel de alegere nu este recomandata, din mai multe considerente demne de luat in calcul.

Am intalnit de-a lungul timpului foarte multe cazuri de esec in domeniul videochatului tocmai din aceasta cauza, a incercarii de a lucra de acasa! Si nu doar in cazul modelelor cu experienta, care au decis la un moment dat sa renunte la a mai lucra in cadrul unui studio, cat mai ales in cazul celor care au incercat sa faca asta direct de acasa, pentru prima data, fara a avea parte de prea multe informatii despre tot ceea ce presupune acest job.

De ce esec? Pentru ca exista o serie de aspecte care daca nu sunt luate in considerare asa cum ar trebui, garanteaza drumul catre prapastie. Poate ca ti se pare injust ca studioul sa retina un anumit procent din incasarile tale, insa trebuie sa tii cont de faptul ca beneficiile care ti se ofera sunt cu mult peste!  Iar asta cu atat mai mult daca esti model nou! Nu poti porni la drum cu ideea ca vei face bani ganantat doar pentru simplul motiv ca detii un laptop si ca stii sa iti deschizi un cont pe unul dintre site-urile de profil! Adevarata performanta nu se obtine atat de usor!

A fi model de videochat in Iasi poate fi una dintre cele mai interesante experiente de care poti avea parte, insa asta numai daca este facuta asa cum trebuie! Acel nivel de succes la care visezi nu poate fi atins decat cu un anumit nivel de implicare, multa munca si ambitie, plus capacitatea de a trata lucrurile in mod profesionist, la toate capitolele.

Pornind de la tot ceea ce inseamna forme legale, a alege sa lucrezi in cadrul unui studio prezinta avantajul de a beneficia de un contract de munca legal, iar tu nu te vei ingrijora nici macar o secunda de tot ceea ce inseamna taxe si detalii financiare. Te vei putea concentra la munca in sine! Asa se lucreaza la PARADIZ, cel mai profesionist studio de videochat din Iasi! Si nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, intreaba-le pe modelele noastre si iti vor confirma!

Tot la PARADIZ, in Iasi, ti se va pune la dispozitie si intreaga tehnologie de care vei avea nevoie pentru a face performanta. Un simplu laptop si o conexiune la internet nu sunt nici pe departe suficiente!  Lucrurile au evoluat mult peste, iar daca vrei sa faci fata concurentei si sa reusesti sa te ridici la nivelul unui model de top, va trebui sa oferi calitate cand vine vorba de transmisia live: PC excelent, camera web de ultima generatie, conexiune la internet de mare viteza, lumini, decoruri, accesorii, toate acestea le vei gasi la PARADIZ.

Atata timp cat alegi sa lucrezi de acasa si nu vei investi in aceste detalii, sansele ca tu sa cresti sunt slabe. In plus, nu te vei „tine” de program in mod corespunzator! Stiind ca nu „trebuie” sa respecti un anumit program de munca, vor aparea foarte multe momente in care vei renunta la a mai fi online, cautand diverse scuze pentru asta (lista fiind extrem de lunga si de creativa) si nu vei reusi sa fii constanta, lucru care in mediul online este extrem de important.

La PARADIZ o intreaga echipa se va ocupa de tine inca din prima zi. Ca oricare alt job, si job-ul de model de videochat se invata, insa neavand alaturi de tine suport tehnic, echipa de imagine si un trainer dedicat, sansele tale de a-ti atinge telurile devin din ce in ce mai scazute! Iar urmatorul pas este renuntarea.

Dar daca vrei cu adevarat sa dai o sansa acestui job, fa-o diferit si hai in PARADIZ, sa te convingi chiar tu!

Pana data viitoare,

Lady Di