Indiferent de cat de dificila a fost aceasta intreaga perioada prin care am trecut cu totii, in PARADIZ putem spune ca nu ne-am pierdut nici o clipa optimismul si ca nu ne-a disparut zambetul de pe buze. Am reusit sa gestionam cu succes fiecare etapa, iar acum ne bucuram in sfarsit de momentele in care simtim ca revenim la acel stil de viata cu care eram obisnuiti si in care libertatea era un concept pe care il tratam poate cu prea mare lejeritate.

Cred ca asta a fost una dintre cele mai importante lectii pe care le-am invatat in ultimele luni de zile, a pretui fiecare moment! Pentru ca lucrurile despre care credem ca ni se cuvin pur si simplu si pe care le luam cumva de-a gata ne pot fi negate in orice secunda.

Cu aceasta constientizare incepem vara in PARADIZ, cel mai profesionist studio de videochat din Iasi, cu atitudinea de recunostinta a faptului ca suntem cu totii in siguranta si cu un si mai mare entuziasm in a face ca fiecare zi sa conteze! Si chiar daca va mai fi un timp in care va trebui sa respectam atat o serie de restrictii, cat si acele masuri de siguranta esentiale, lucrurile revin la normal, pas cu pas.

Printre toate masurile pe care le-am respectat cu rigurozitate atat pentru siguranta noastra, a intregii echipe de la PARADIZ, cat si pentru a celor din jur s-a numarat si suspendarea procesului de angajare, dupa cum am anuntat la momentul respectiv. Avand insa in vedere evolutia situatiei la nivel national la ora actuala, putem spune cu bucurie ca am reluat angajarile si ca te poti programa si tu pentru un interviu, in siguranta si fara a te expune vreunui risc!

Daca esti in cautarea unui job de model de videochat in Iasi, te asteptam sa vii sa ne cunoastem! Vei gasi alaturi de noi toate conditiile de care ai nevoie pentru a face performanta, iar asta ti-o pot confirma colegele noastre care ne sunt deja alaturi si care se bucura de faptul ca in lumea lor efectele crizei financiare cauzate de noul virus nu s-au resimtit la fel de puternic precum in alte domenii de activitate. Ca model de videochat, job-ul lor nu a fost pus in pericol prin suspendarea temporara a activitatii companiei angajatoare, iar asta inseamna ca bugetul lor lunar de cheltuieli nu a avut de suferit si ca nesiguranta zilei de maine nu a planat asupra lor, contribuind la presiunea psihica deja creata de intreaga situatie.

Modelele de videochat de la PARADIZ au traversat perioada pandemica cu o mai mare lejeritate tocmai datorita eforturilor depuse de intreaga noastra echipa de management pentru ca siguranta lor fizica si starea lor psihica sa aiba de suferit cat mai putin posibil. Iar asta ne face sa fim mandri de modul in care am reusit sa gestionam lucrurile si sa putem afirma cu incredere faptul ca am iesit din toata aceasta experienta mai puternici.

Insa nu trebuie sa ne crezi pe cuvant! Vino sa ne cunoastem, sa povestim mai multe, iar concluziile sa le tragi tu la final!

Pana data viitoare,

Lady Di