O intrebare pe care am auzit-o des in cadrul interviurilor de angajare este cea legata de clasificarea videochatului, mai exact de posibilitatea de a lucra ca model non-adult.

Asadar, videochat adult sau non-adult?

La prima vedere, diferentierea pare a fi una cat se poate de explicita, iar asta tocmai datorita caracterului intuitiv ai termenilor folositi pentru a delimita doua categorii distincte. In realitate insa, lucrurile nu sunt chiar atat de simple.

Cu siguranta, in cazul videochatului de tip adult, lucrurile sunt suficient de bine delimitate, in sensul in care videochatul adult implica, in mod cert, nuditate. Dar chiar si aici este necesara o precizare: si anume aceea ca indiferent de categoria pe care o vei alege, nimeni nu te va putea „obliga” (sub niciun fel de circumstante) sa faci ceva ce nu accepti!

Sa nu uitam ca videochatul insusi inseamna relationare! Iar asta inseamna ca vorbim aici de un tip de interactiune in care cele doua parti implicate decid impreuna ce tip de experienta aleg sa aiba. Prin urmare, indiferent ca vorbim sau nu de nuditate, in clipa in care nu te vei simti confortabil cu a face ceva anume, cu a respecta o anumita cerinta, ai dreptul de a refuza! Iar asta este un aspect esential de care trebuie sa tii cont in permanenta, tocmai pentru a te simti propriul tau sef in camera ta de chat! In limitele permise de catre fiecare site de profil in parte, nu uita ca tu decizi care sunt regulile dupa care vei dori sa lucrezi, iar cei cu care vei interactiona vor trebui sa le respecte sau sa aleaga un alt model (potrivit dorintelor pe care le vor avea).

Este foarte important ca in momentul in care decizi sa devii model de videochat in Iasi, sa iti stabilesti foarte clar stilul de lucru si limitele in care alegi sa te incadrezi. De ce? Pentru ca tu esti cea care va dicta dinamica in camera ta de chat, iar felul in care o vei conduce va atrage dupa sine un anumit tip de vizitatori. Iar daca tu vei accepta sa faci lucruri cu care nu te simti complet impacata, vei stabili in mod inevitabil un anumit trend, iar membrii tai se vor obisnui in acest fel si vor continua sa ceara ceea ce deja ai oferit. Si pentru ca exista consecinte in urma tuturor alegerilor pe care le facem, in cazul de fata rezultatul va fi acela ca nu vei putea sa rezisti foarte mult timp intr-un job in care nu iti face placere sa te afli! De aceea este atat de important sa ai parte de training specializat mai ales atunci cand te afli la inceput de drum! Iar la PARADIZ, cel mai profesionist studio de videochat din Iasi vei gasi acest lucru! Si te va ajuta enorm in a porni cu dreptul in directia cea buna!

Tine cont de acest aspect daca iti doresti sa vii cu zambetul pe buze la munca, nu cu dispret sau dezamagire! Pentru ca daca vei incerca sa faci un astfel de compromis, vei observa in scurt timp ca nu iti va fi benefic in primul rand tie, ca om, iar mai apoi pentru rezultatele pe care le vei avea. Poate ca vei reusi sa iti ascunzi adevaratele trairi pentru un timp, insa in mod inevitabil ele vor transpare mai devreme sau mai tarziu, iar asta va conduce rapid catre declin, moment in care toate eforturile tale vor fi fost in zadar! Iar asta nu e ceea ce iti doresti, nu-i asa? Ia exemplul modelelor de videochat de la PARADIZ din Iasi si vei vedea ca starea lor de multumire este una cat se poate de ridicata si ca se extinde pe toate nivelurile implicate in acest proces.

In ceea ce priveste videochatul non-adult, aici avem de-a face cu doua subcategorii. Exita site-uri strict dedicate sectiunii non-adult, ceea ce inseamna ca nuditatea este interzisa in acest caz. Cu atat mai mult, modelele care au incercat sa ofere nuditate, stiind ca acest lucru este interzis, nu au reusit altceva decat  sa fie excluse de pe site-ul respectiv. Asadar, daca alegi sa lucrezi pe site strict non-adult, atunci va trebui sa ii respecti specificul, fara dar si poate. Cealalta subcategorie este cea in care partea de non-adult (non-nude) se refera la segmentul de free chat, insa cand vine vorba de privat, modelelor li se ofera libertatea de a oferi nuditate, daca aleg sa faca acest lucru. Depinde doar de tine sa faci alegerea potrivita, insa echipa noastra de traineri de la PARADIZ iti va fi alaturi pas cu pas in a te consilia si a te ajuta sa iti descoperi stilul!

La PARADIZ promovam videochatul glamour, ceea ce inseamna ca modelele noastre de videochat lucreaza pe site-uri cu profil adult, insa felul in care aleg sa faca acest lucru este educat in asa masura, incat vorbim de performanta obtinuta cu stil!

In concluzie, variantele sunt nenumarate tocmai din dorinta de a oferi fiecarui model sansa de a-si gasi acea zona in care se va simti cel mai bine! Este esential ca orice model de videochat sa inteleaga in profunzime ce implica acest job, sa poata lua cele mai bune decizii cand vine vorba de activitatea sa propriu-zisa, sa-si poata gasi acel echilibru interior care sa ii permita sa sa simta implinita! Iar asta mi se pare a fi unul dintre cele mai importante aspecte!

In caz contrar, e posibil ca pana si acea satisfactie financiara extraordinara sa nu mai conteze in fata aspectului psihologic cu care vine la pachet acest job unic!

Pana data viitoare,

Lady Di