“Vara, soare si un drum pana la mare!”

Tuturor ne-a fost dor de vara, nu-i asa? Mai ales acum, dupa toata aceasta perioada atat de sensibila, din multe puncte de vedere. Insa dorinta noastra comuna de a ne putea bucura de zilele insorite a fost cea care ne-a facut sa punem la cale o surpriza pentru modelele noastre de videochat de la PARADIZ din Iasi, pentru a le readuce veselia verii in priviri.

Poate unul dintre cele mai importante aspecte demne de luat in calcul pentru oricine se afla in cautarea unui loc de munca in domeniul videochatului in Iasi (si inca nu s-a hotarat in ce directie sa se indrepte) este acela ca la PARADIZ, pe langa profesionalismul de care dam dovada atunci cand vine vorba de munca efectiva, am acordat mereu o importanta deosebita si segmentului de „free time”. Asta inseamna ca de-a lungul timpului am organizat numeroase evenimente si deplasari pentru intreaga noastra echipa, atat in tara, cat si in strainatate, tocmai din dorinta de a ne oferi cat mai multe momente de relaxare binemeritate. Si nu doar atat! Fiecare astfel de eveniment ne-a facut sa ne cunoastem mai bine, sa fim mai empatici unii fata de ceilalti si sa devenim mai puternici impreuna. Iar asta ne-a ajutat mai mult decat s-ar putea crede in momentele de criza pe care le-am traversat recent.

Prin urmare, acum cand in sfarsit situatia ne permite acest lucru, ne reunim din nou cu totii, pentru o zi dedicata bunei dispozitii. Si pentru ca e vara, e soare si inevitabil ne e dor de mare, ne-am gandit sa inauguram inceputul lunii iulie cu o zi petrecuta la piscina. Si da, stim care sunt regulile pe care trebuie sa le respectam pentru siguranta noastra, a tuturor, ceea ce inseamna ca ne pregatim asa cum se cuvine. Pentru a reduce numarul de persoane cu care vom interactiona, am inchiriat special pentru noi una dintre cele mai cochete piscine private din Iasi, tocmai pentru a nu ne supune inutil riscurilor.

Asadar, pentru o zi, vom fi impreuna in aer liber, sub razele soarelui, sarbatorind bucuria de a trai frumos. Ii vom avea alaturi de noi si pe bunii nostri prieteni, Dj John Junior si Tony Q, cei care ne vor purta imaginatia spre cele mai indepartate plaje exotice prin muzica lor, ne vom bucura de o varietate de cocktail-uri dintre cele mai fine (pe care barmanii profesionisti ai locatiei le vor prepara special pentru noi), de un meniu la fel de exotic si de multa, multa distractie!

Mai sunt doar cateva zile, iar in PARADIZ pluteste entuziasmul in aer! Toate modelele noastre de videochat au intrat in febra pregatirilor, alegandu-si deja tinutele, atat costumele de baie, cat si rochitele de cocktail party, iar eu nu pot decat sa ma bucur sa le vad fericite si promit sa va povestesc in detaliu cum s-a desfasurat totul saptamana viitoare!

Noi abia asteptam sa petrecem! Iar daca vrei sa fii si tu parte din poveste, programeaza-te pentru un interviu de angajare si vino sa ne cunosti!

Pana data viitoare,

Lady Di