Suntem de parere ca oamenii corecti trebuie sa fie apreciati la justa lor valoare, intrucat corectitudinea este principiul dupa care studioul Paradiz se ghideaza. Suntem corecti in promisiunile pe care le facem, in actiunile pe care le intreprindem si, bine inteles, in plata salariilor. Pentru fetele care s-au remarcat prin performanta in incasari si corectitudine, la fiecare trei luni ne aratam aprecierea prin cadouri pretioase.

Spre exemplu, in luna Decembrie am oferit 27 de premii pentru colegele care ne-au surprins placut prin conduita exemplara si corectitudinea de care au dat dovada. In acelasi mod am procedat si pe 1 Martie, cand am rasplatit modelele de urmat din colectivul nostru. In plus, ce motiv mai bun de a oferi cadouri colegelor noastre decat luna Martie, considerata si luna istoriei femeii?

img_2712resize

Pentru noi corectitudinea inseamna totul. De la respectarea colegelor, a programului de lucru, prezenta la cursurile de limbi straine si seriozitatea cu care modelul trateaza locul de munca. Este un motiv de mandrie atunci cand ne uitam pe statistici si observam ca cele mai multe colege sunt campioane la onestitate!

img_3083copie

Am ras, am varsat lacrimi de bucurie, am petrecut pana spre zorii diminetii si am dat startul unei luni care se anunta a fi superba! In plus, 6 dintre colegele noastre si-au serbat ziua de nastere, amplificand importanta acestei zile.

Douazeci si unu de zambete perfecte au intampinat tot atatea cadouri. Fetele care-si cunosc potentialul se asteptau sa aiba parte de o surpriza, pe cand altele, din contra, au fost surprinse sa fie premiate pentru valoarea lor profesionala. Bijuteriile oferite au constat in lantisoare, cercei si bratari din perle naturale, de origine italiana, marca Mayumi. Colectia are un design unic, imbinand armonios clasicul si modernul in bijuterii simple, dar pline de caracter.

La acestea se adauga alte 12 cadouri pentru sarbatoritele noastre, din partea managementului si a colectivului. La petrecere a ,,plouat” cu flori si martisoare, iar fetele ne-au incantat cu vorbe frumoase si ne-am simtit, din nou, o familie de nota 10!

 

img_3088copie

V-am obisnuit sa dam startul la distractie, pentru a face din studioul Paradiz un loc in care rasfatul si confortul sunt la ele acasa, si promitem sa ne pastram aceleasi standarde mereu! Speram ca a fost o seara de neuitat si abia asteptam sa treaca inca 3 luni, pentru a colora chipurile dragelor noastre colege cu zambete! 🙂