Pentru prima data, un articol sub semnatura Paradiz va incepe cu o scurta introducere istorica. Acordam cateva fraze pentru a ne reaminti cui se datoreaza astazi statutul femeilor in societate, iar cu aceasta ocazia dorim sa le omagiem pe femeile care fac viata tuturor mai frumoasa!

HappyWomensMonth

Martie este, in aproximativ 50 de tari, luna istoriei femeilor. Acestea sunt sarbatorite pentru actele de curaj de care au dat dovada in anii:

– 1908 (America: greva a peste 15.000 de femei din industria textila pentru o remunerare mai buna si conditii decente de munca);

– si 1911, cand peste 1.000.000 de reprezentante ale sexului slab au participat la o demonstratie in care si-au cerut dreptul la putere. Acestea au cerut dreptul femeilor de a munci, vota si de a detine functii publice. (Europa)

banner_womens_history

Lor le datoram mare parte dintre privilegiile de care femeile din tarile civilizate se bucura astazi. Insa lupta pentru emanciparea femeilor nu s-a incheiat aici. Astfel, dupa Primul Razboi Mondial, 8 Martie a devenit Ziua Internationala a Femeii.

Prin urmare, nu oferim flori si atentii femeilor in luna Martie doar pentru ca este luna lui Martisor, ci si ca omagiu a curajului in lupta pentru obtinerea dreptului de a fi egale cu barbatii, respectate si pentru a pune punct discriminarii.

72365_10151783073243916_742287739_n.png

Revenind in prezent, va spunem cu bucurie ca luna Martie este si pentru studioul Paradiz un inceput de primavara cu o insemnatate deosebita. Suntem sustinatorii drepturilor femeilor la locul de munca, desfasurand in acest sens o campanie in media ieseana pentru respectarea femeilor care lucreaza in domeniul videochatului.

paradiz-banner-01

De aceea, incepand cu 1 Martie transformam aceasta luna intr-una dedicata sarbatoririi femeilor. Astfel, am organizat un cocktail pentru colegele noastre, insotit de cadouri surpriza pentru cele care ne fac mandri ca facem parte din echipa Paradiz. Ce le-am pregatit? Surpriza! Va dam totusi un indiciu: cadourile vor aduce o parte din sclipirea Italiei, tara renumita pentru faptul ca este un trend-setter in materie de fashion. Speram ca v-am incitat curiozitatea suficient de mult incat sa cititi si articolul in care va vom dezvalui surprizele! 🙂

woman-presents-gifts-too-good-to-give-away_article_newEmotiile premierii vor fi diminuate cu cocktail-uri gratuite oferite la petrecerea din aceasta seara. De fapt, nici nu mai are rost sa precizam faptul ca vor fi din partea noastra, intrucat la fiecare petrecere organizata in clubul nostru privat, Paradiz este sponsor principal!

Noi va uram sa aveti un inceput de primavara insorit pe toate planurile si ca Martisor sa fie pentru fiecare dintre voi, prevestitorul unui an implinit!