Replica asta a scuzat de prea multe ori nepolitetea. Nu, nu este de ajuns sa te numesti model de videochat, asa cum nu este de ajuns sa fii doctor sau brutar. Trebuie sa-i respeci pe ceilalti din acelasi colectiv ca si tine. A lucra intr-un anumit domeniu tine de optiunea fiecaruia, pe care trebuie sa ti-o asumi, cu drepturi si indatoriri.

respect

Da, videochatul, ca orice alt job, are partile lui bune si mai putin placute. Umbla vorba ca se poate castiga din videochat mai bine decat in orice alt domeniu. Iti faci programul singura, dupa nevoile tale. Exista mult mai multe oportunitati de relaxare si distractie: aniversari, petreceri, premieri si posibilitati de a calatori: drumetii, excursii, traininguri nationale si internationale.

6705360909_e5c4febf4f_o

Insa uneori nu e usor sa asculti problemele fiecaruia sau frustrarile lor. Unii au ,,cate-o pasarica lipsa la mansarda, altii stoluri intregi”.  Stim si respectam asta. Poate intr-o zi iti vine greu sa zambesti pentru ca esti pe stop si te doare burta. Sau poate te-ai certat cu iubitul. Ni se intampla tuturor.

tired_woman_holding_head_shutterstock__medium_4x3

Insa, spre exemplu, atunci cand mergi la teatru e posibil sa nu stii ca un actor are un deces in familie sau ca altul trece printr-un divort. Pentru ca se comporta ca si cum nimic nu i-ar putea afecta starea de spirit sau performanta. Asta deoarece e nefiresc ca atunci cand nu-ti gestionezi emotiile si comportamentul corect, sa dai vina pe job. Si videochatul este o meserie ca oricare alta si, asa cum spuneam mai sus, e o chestiune de alegere. Daca cineva simte ca locul de munca nu e pentru el, poate renunta oricand, conform codului muncii. Dar cine ramane trebuie sa se alinieze unui colectiv cu tot ceea ce implica el: drepturi, indatoriri, codul bunelor maniere, reguli si, in cazul nostru, multe petreceri si aniversari.

luxury

Noi punem cel mai mare pret pe corectitudinea reciproca. Stim ca fetele corecte nu se folosesc de pseudoscuza: ,,e suficient ca fac videochat!” ca justificare a lipsei de respect. Din contra. Este un domeniu in care respectul trebuie sa existe cu prisosinta. Respect pentru curajul fetelor de a iesi din linie, pentru puterea de a fi concomitent psihologi, confidente, dragute, sexy si mereu zambitoare cand intra online. Respect pentru faptul ca ne-au ales ca parteneri de succes in drumul spre o viata mai buna.

Cred sincer ca este un job destinat pentru a face din fiecare zi un loc mai frumos de trait. Si pentru asta le felicit pe toate fetele care si-au dat o sansa, stiind ca intr-un fel sau altul, mai devreme sau mai tarziu, vor reusi sa iasa invingatoare, fara sa fie nevoite sa aplece capul in fata cuiva. Pentru ca videochatul este, in cele din urma, o scurtatura spre succes!

women-jewelry-buying-tips