A incerca sa definim conceptul de “videochat” nu este niciodata un lucru usor, iar asta tocmai datorita faptului ca acest domeniu poate fi privit din foarte multe puncte de vedere. Si nu intotdeauna cu obiectivitate! Inca mai exista persoane care pun din start o anumita eticheta cand vine vorba despre acest subiect, de cele mai multe ori dintr-o lipsa acuta de informare. Insa, desi astfel de opinii inca se mai vehiculeaza, marea majoritate a celor care au incercat sa inteleaga mai pe indelete ce presupune job-ul de model de videochat au reusit sa atinga un alt nivel de intelegere.

Poate ca pentru prea mult timp cei care activau in domeniu s-au ferit in a oferi suficiente detalii legate de activitatea lor, lucru care a cauzat in jur un adevarat val de presupuneri de tot felul. Insa la PARADIZ Iasi, transparenta a jucat intotdeauna un rol exprem de important. Atata timp cat nimeni nu ofera informatii reale legate de acest domeniu, cu siguranta vor aparea in continuare confuzii, intrebari si judecati de valoare dintre cele mai neasteptate. Dar in momentul in care o intreaga echipa de profesionisti, cu o experienta de peste 18 ani in domeniu iti sta la dispozitie oricand pentru orice fel de clarificari, lipsa de informare deja devine complet nejustificata.

Foarte multe persoane din orasul Iasi lucreaza sau au lucrat la un moment dat ca model de videochat, ceea ce inseamna ca sunt sanse foarte mari ca si tu sa ai cel putin o prietena sau o cunostinta care face parte din aceasta lume. Si chiar daca tu nu ai avut foarte mult de-a face cu acest subiect, este esential sa iti poti forma o imagine cat mai apropiata de adevar in legatura cu acest job, tocmai pentru a nu cadea in panta de a judeca in mod negativ o astfel de alegere. Poate ca nu vei indrazni sa ceri detalii in mod direct de la persoana implicata, poate ca nu vei primi raspunsurile pe care le astepti, din varii motive, insa daca iti doresti sa intelegi cu adevarat ce anume inseamna “videochat”, suntem aici pentru tine!

In foarte multe dintre articolele precedente din acest blog am discutat pe larg despre o multime dintre particularitatile job-ului de model de videochat in PARADIZ (si in general), iar asta inseamna ca ai in permanenta acces la viziunea noastra in legatura cu acest subiect. Si te poti informa online, daca nu indraznesti sa o faci in cadrul unei vizite la studio. Sigur ca in fiecare studio de videochat din Iasi lucrurile au propria lor dinamica, insa noi vom vorbi intotdeauna doar din punctul nostru de vedere.

Vei intelege astfel ca a fi model de videochat nu este echivalent nici cu frivolitatea, nici cu lipsa de ambitie, nici cu lipsa unor anumite capacitati intelectuale, ci ca a alege acest job este o dovada de curaj, de determinare, de refuzare a limitarilor de tot felul sau de victimizare.

Nu, job-ul de model de videochat in PARADIZ nu este pentru oricine! Este pentru acele persoane care stiu ce isi doresc de la viata, care si-au propus anumite teluri si care au determinarea necesara de a le duce la bun sfarsit! Nu este pentru persoanele care judeca si nici pentru cele care considera ca nimic nu este mai usor decat a fi model!

Performanta in PARADIZ nu se obtine avand astfel de mentalitati! In PARADIZ performanta inseamna dedicare, seriozitate, respect si implicare! Suta la suta!

Iar pentru cei care inca mai cred ca a fi model de videochat este ceva denigrant, suspect si fara substanta, adresam inca o data invitatia de a ne face o vizita. Portile noastre sunt deschise in orice moment, indiferent care este motivul pentru care iti doresti sa ne cunosti. Poate ca iti doresti sa intelegi mai bine “ce face” prietena ta, poate ca vrei sa vezi cum arata un studio de videochat profesionist, inainte de a te decide unde vrei sa lucrezi sau poate ca esti doar curioasa. Noi suntem aici pentru tine! Intr-o lume a informatiei, este trist sa nu ai acces la tot ceea ce ti-ai dorit sa afli.

Renunta la toate presupunerile! Fa-ti curaj si suna-ne! Hai sa vorbim despre tot ceea ce ti-a fost frica sa intrebi! Hai sa vezi ce se intampla, de fapt, intr-un studio de videochat in Iasi!

Te asteptam la o cafea, in PARADIZ!

Lady Di