Cu siguranta cu totii ne amintim anii in care asteptam cu nerabdare “vacanta de vara”! Ce nerabdare aveam pentru ca timpul nostru liber, fara griji, doar cu distractii, sa “inceapa”… Cand trecem in alta etapa a vietii, lucrurile par a-si pierde din farmec.

Incep grijile, programul fix de munca, rutina unui program de birou – de la 9 la 5. Iar “vacanta de vara” devine o amintire dulce-amaruie. In cele mai multe cazuri, acesta este un fapt concret. Plini de deadline-uri, stres, epuizare si griji, uitam sa ne mai bucuram de timpul liber, deoarece, de cele mai multe ori, el nu este chiar “liber”.

Exista o veste buna – nu “trebuie” sa fie asa! Exista optiuni, iar fiecare are dreptul de a-si alege drumul. Iar un job de model de videochat iti ofera o alta viziune asupra vietii. O portita de scapare din rutina cu care probabil te-ai obisnuit deja si o libertate de a face tot ce iti doresti, oricand iti doresti.

Probabil te intrebi “de ce” ? Pentru ca iti poti organiza programul in functie de tine. Modelele de videochat din Iasi si Bucuresti de la Paradiz, au posibilitatea de a-si alege din 3 ture, cea pe care se muleaza cel mai bine.

Fiecare este diferit. Libertatea de a-ti organiza turele cum vrei este totala. Ce poate fi mai frumos decat sa iti poti organiza programul job-ului in functie de timpul liber? Sa stii ca poti pleca intr-o vacanta sau intr-o escapada de 2-3 zile la munte, fara probleme! Sa stii ca nu trebuie sa ceri “voie” pentru a lipsi o zi… pentru ca programul ti-l faci singura.

Toate astea vin la pachet cu un lucru foarte interesant – ca model de videochat la Paradiz, veniturile depind strict de tine. Probabil te intrebi “cum”. Iti explicam – comisioanele noastre pornesc de la 45% si cresc gradual, in functie de performantele tale. Suna bine, nu?

E momentul sa iesi din rutina zilnica de la job-ul plictisitor. E momentul  sa iti iei viata in piept si sa realizezi ca cea mai importanta in viata este libertatea! Libertatea de a fi tu insati, libertatea de miscare, de organizare si confortul psihic!

E momentul sa lasi prejudecatile in spate! E momentul sa alegi!

Esti pregatita?