“Tu cum ti-ai dori sa arate viata ta?”

Iata un subiect la care fiecare dintre noi s-a gandit macar o data! Este in natura umana nevoia de a ne seta planuri de viitor si de a ne face o imagine mentala a felului in care ne dorim ca viata noastra sa arate, intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat. Si de foarte multe ori, ne este frica sa visam lucruri marete, tocmai datorita faptului ca unele dintre ele ne par a fi, daca nu imposibil de realizat, cel putin cu potential de indeplinire foarte indelungat. Ne cramponam de foarte multe temeri legate de capacitatea noastra de reusi in ceea ce ne propunem si, ca atare, avem tendinta de a renunta mult prea usor la visurile noastre si de a ne limita intr-o zona in care ne spunem de unii singuri ca “atat se poate”. Intervine aici acel mecanism de autoaparare, frica de esec fiind in unele cazuri mai puternica decat dorinta de a excela.

Insa nu trebuie sa fie asa! Da, fiecare persoana are o definitie diferita a ceea ce inseamna o viata implinita in adevaratul sens al cuvantului, dar stabilitatea financiara este, fara indoiala, pe lista oricui. Cu totii ne dorim sa atingem acel nivel de independenta financiara care sa ne permita accesul la un anumit stil de viata, care aduce cu sine acea relaxare psihica de care avem atata nevoie pentru a ne putea focusa, mai apoi, pe toate celelalte aspecte ce tin de dezvoltarea noastra personala. Atata timp cat vom fi coplesiti zilnic de grija facturilor si de stresul de a ne asigura macar nevoile de baza, nu ne vom putea indrepta atentia in alta directie.

Insa daca iti doresti sa elimini acest impediment din ecuatie, atunci alegerea job-ului potrivit devine extrem de importanta! Realist vorbind, marea majoritate a job-urilor disponibile la ora actuala in Iasi nu sunt de natura sa iti asigure niste venituri iesite din comun, iar sansele ca visurile tale sa prinda contur par a fi din ce in ce mai scazute. Si din acest motiv, plafonarea devine si ea o realitate, iar resemnarea se instaleaza in mentalul foarte multor persoane.

Vestea buna este ca noi iti putem oferi o alta varianta! Nu, nu trebuie sa renunti la tot ceea ce ti-ai imaginat, la a avea viata pe care ti-ai proiectat-o in cele mai mici detalii! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai curaj! Curajul de a incerca ceva nou! Curajul de a accepta provocarea noastra!

PARADIZ iti lanseaza provocarea de a deveni parte din echipa noastra! In cei 18 ani de activitate in domeniul videochatului in Iasi, am schimbat vietile unui numar impresionant de persoane! Iar marturiile lor spun totul! Felul frumos in care visurile lor au devenit realitate este unul dintre cele mai mari motive de satisfactie pentru noi. Succesul PARADIZ inseamna succesul modelelor noastre de videochat, atat al celor care fac parte in momentul de fata din echipa noastra, cat si al celor care au fost alaturi de noi si care si-au continuat, la un moment dat, drumul in alta directie. Fiecare dintre persoanele care ne-au pasit pragul de-a lungul timpului si care au avut determinarea necesara de a se focusa pe atingerea telurilor pe care si le-au propus au reusit sa isi bifeze cu brio lista de dorinte! Si avem atat de multe povesti de succes de impartasit!

Sigur ca nimic nu se poate obtine fara ambitie, dedicare si efort, insa atata timp cat exista motivatia necesara, in PARADIZ nimic nu este imposibil! Atata timp cat indraznasti nu doar sa visezi, ci sa si lucrezi in directia indeplinirii visurilor tale, poti deveni chiar tu unul dintre exemplele noastre de succes. Totul incepe cu un pas! Iar daca ai curajul de a face alegerile potrivite, atunci acesta este momentul tau!

Alege sa devii model de videochat in PARADIZ si nu-ti mai pune viata in asteptare! Noi te asteptam sa ne faci o vizita! Suntem gata sa iti oferim intreg suportul de care ai nevoie! Tu trebuie doar sa aduci cu tine ambitia si lista ta de dorinte!

Asadar, tu cum ti-ai dori sa arate viata ta?

Indrazneste! Hai in PARADIZ!

Indeplinim visuri, impreuna!

Lady Di