Unul dintre cele mai importante aspecte cand vine vorba despre alegerea job-ului potrivit este cel  legat de partea initiala de informare.

A obtine cat mai multe detalii corecte si reale in ceea ce priveste conditiile de munca, responsabilitatile, beneficiile, echipa din care vei face parte si mediul in care iti vei desfasura activitatea este esential pentru a putea face alegerea corecta! Iar asta cu atat mai mult pentru un model de videochat, tocmai datorita naturii acestui job, in care starea de bine trebuie neaparat sa predomine, ea influentand in mare masura performanta oricarui model.

In PARADIZ noi am inteles acest lucru, de aceea am fost mereu pregatiti sa oferim modelelor noastre de videochat atat din Iasi, cat si din Bucuresti cele mai bune conditii pentru a le facilita drumul spre succes! Si nu, nu o spunem doar noi, acest lucru fiind confimat de rezultatele spectaculoase pe care le obtin si le-au obtinut colegele noastre de-a lungul timpului.

Am intalnit nenumarate cazuri de persoane care nu au acordat suficient de multa atentie acestei etape initiale de informare, au luat decizii pripite si s-au “aruncat” in primul studio care le-a iesit in cale, sperand ca astfel isi vor “rezolva” peste noapte toate problemele si ca viata lor va deveni in cel mai scurt timp una demna de film. Insa ce trebuie sa stii este ca a alege sa lucrezi in domeniul videochatului nu este echivalent cu succesul garantat! Nu si daca alegerile pe care le faci nu sunt dintre cele mai bune! Si daca nu ai avut norocul sa “nimeresti” unde trebuie, atunci esecul devine extrem de rapid o realitate. Exact din acest motiv nu este deloc indicat sa lasi asemenea lucruri la voia intamplarii.

Da, exista la ora actuala mai multe oferte de locuri de munca in acest domeniu in Iasi, insa diferentele exista si ele! Si se vad! Iar daca esti la inceput de drum, este foarte posibil sa nu fii constienta de toate aceste detalii si, ca atare, sa nu stii ce anume sa urmaresti in procesul de selectie.Trebuie sa stii ca nu in orice studio de videochat din Iasi regulile sunt aceleasi! Fiecare dintre ele are propria viziune atat in ceea ce priveste managementul intern, cat si modul de lucru, motiv pentru care inainte de a lua decizia de a colabora cu unul dintre ele este bine sa te pui la current cu toate variantele.

Multe dintre ofertele de angajare sunt pline de formulari dintre cele mai pompoase, tocmai din dorinta de a atrage atentia cat mai rapid, insa nu de fiecare data acele informatii sunt reale. Si pentru a nu pica in capcana si a ajunge sa tragi concluzii nepotrivite in legatura cu acest job in urma unei experiente negative, informarea corecta este esentiala.

Pentru noi, transparenta este unul dintre principiile care stau la baza renumelui pe care ni l-am construit de-a lungul celor deja 18 ani de activitate, de aceea venim inca o data in intampinarea tuturor modelelor de videochat din Iasi (care isi doresc sa afle cum arata viata in PARADIZ), atat a celor care lucreaza deja in domeniu si vor sa vada o noua perspectiva, cat mai ales a celor care se afla la inceput de drum. Luna Martie devine astfel “Luna portilor deschise in PARADIZ”! Ce inseamna asta? Inseamna ca indiferent de momentul in care decizi sa ne faci o vizita, avem o cafea aromata pregatita pentru tine si te asteptam cu bratele deschise sa ne cunosti, fara niciun fel de obligatii ulterioare din partea ta. Doar tu vei putea decide daca dupa aceasta intalnire initiala vei dori sa demaram procesul de integrare in PARADIZ.

Insa pentru moment, te invitam sa faci un pas in lumea noastra, sa vezi cum arata studiourile noastre, sa descoperi echipa noastra de profesionisti, sa le adresezi toate intrebarile pe care le ai in legatura cu tot ceea ce inseamna viata unui model de videochat in PARADIZ. Iti vom raspunde cu sinceritate tuturor curiozitatilor! Si stim ca sunt multe! Te vom ajuta sa ne descoperi asa cum suntem noi, fara ascunzisuri, fara promisiuni de tot felul, fara vorbe mari! Ci cu fapte!Iar pentru noi, faptele au vorbit intotdeauna mult mai mult decat orice cuvinte frumoase!Doar asa iti vei putea forma o parere completa si vei putea hotari ce este cel mai bine pentru tine! Decizia iti apartine, in totalitate!

Cu siguranta, primavara este anotimpul schimbarilor, al renasterii, al reinnoirii. Si poate ca acesta este si momentul tau! Poate ca acesta este semnul pe care l-ai asteptat! Hai sa ne faci o vizita, nu te costa nimic!Pana la urma, ce ai de pierdut? In schimb, ai putea avea foarte multe de castigat!

 

Stay safe,

Lady Di