Va povesteam acum ceva timp despre faptul ca videochatul s-a schimbat. Odata cu dezvoltarea mediilor digitale de comunicare, oamenii cauta sa formeze conexiuni dincolo de granite. Vor sa fie ascultati, apreciati, sa impartaseasca experiente si sa cunoasca persoane noi. Si daca acum cativa ani puteau doar visa la acest lucru, astazi este posibil. Mai mult decat atat, lumea noastra are acum doua dimensiuni: una reala si alta virtuala. Cea de-a doua reprezinta, pentru multi dintre noi, prezenta zilnica pe retelele de socializare. Insa, pentru modelele de videochat, este un job extraordinar. Ele sunt printre primele persoane care au beneficiat de avantajele dezvoltarii Internetului. Si pentru a continua sa progreseze in jobul lor, i-am invitat pe reprezentantii ImLive, un site de renume in industria videochatului, in studioul nostru.

 

Ne bucuram nespus ca au dat curs invitatiei noastre de a ne tine la zi cu progresele din domeniu si, foarte important, de a ne oferi sfaturi pretioase pentru a lucra eficient pe site-ul ImLive. Pentru ca, asemeni unei retele de socializare, fiecare site are particularitatile sale. Si, contrar asteptarilor, in spatele succesului unui model de videochat este foarte multa munca si ore petrecute online.

Pentru a sustine efortul lor de a face performanta si a avea castiguri remarcabile, ImLive este unul din partenerii care isi dezvolta permanent platforma, oferind mereu oportunitati noi pentru modele. Initiativele lor au fost apreciate de industria hosting-ului online, fiind distinsi de AVN (o revista profesionala din industria adult) in anul 2015, pentru a treia oara, cu premiul ,,Best Live Chat Website award”.

imli

Trainingul, desi a fost de scurta durata, ne-a adus informatii noi cu ajutorul carora ne-am putut raspunde la unele intrebari legate de membri, de structura site-ului, dar si de avantajele acestuia. Si cum niciodata nu atingi perfectiunea, am aflat in exclusivitate si cateva dintre planurile de viitor ale site-ului.

Punandu-i cateva intrebari reprezentantului ImLive, am aflat ca acesta a ales sa viziteze studioului nostru deoarece a vazut potential in modelele Paradiz si a dorit sa ne ajute sa ne imbunatatim timpul petrecut online. De asemenea, acesta ne-a confirmat faptul ca un model de succes are grija si de imaginea lui, dar isi pune in valoare si personalitatea. Sfatul lui este sa investim timp, iar rezultatele vor aparea negresit. Succesul apare atunci cand muncesti!