A trecut ceva timp de cand nu v-am scris, dar vara aceasta a fost parca cea mai frumoasa dintre toate. Daca ar fi sa trec in revista locurile pe care colegele noastre le-au vizitat, cred ca ar trebui sa scriu o saptamana. Asa ca am sa enumar doar cateva locuri, pe care cred ca le adorati si voi: Mamaia, Predeal, sau peste hotare: Italia, Grecia, Spania, Cipru. In ultima destinatie sper sa ajung si eu la anul, o sa-mi rezerv sejurul din timp.

Revenind la serviciu, am un sentiment placut, pentru ca mi-a fost dor. Mi-a fost dor sa ne adunam cu totii in clubul Paradiz, sa povestim, sa bem un pahar de whiskey si sa dansam pana dimineata. Vestea buna e ca urmeaza o noua petrecere, asa ca echipa se va reuni pe 1 septembrie.

ffCumva, parca asta e cea mai frumoasa petrecere a anului. Sau sa fie cea de pe 1 decembrie? Sau poate sunt eu nostalgica dupa vacanta de vara si, de fapt, toate petrecerile au aceeasi stralucire. Am sa le intreb si pe fete, sa aflu ce parere au.

Abia astept sa vad cum intra in club 57 de perechi de pantofi stilati, acompaniati de tot atatea fete bronzate si zambitoare. Isi arunca priviri complice una alteia, din care poti citi cu usurinta: ,,Oare eu ce voi primi cadou?”. Si apoi, dupa premiere, vin fericite sa-ti arate ce classy e ceasul Guess pe mana lor sau ce frumos miroase parfumul din noua colectie Dior. Well, asta e unul din cele mai misto sentimente pe care le ai ca parte din echipa Paradiz. Sa le vezi fericite, atat pe cele mai norocoase, care au fost premiate, cat si pe prietenele lor, care sunt mai ambitionate sa primeasca o recunoastere pentru munca depusa la urmatoarea premiere.

Daca ar fi o petrecere tematica pe 1 septembrie, as numi-o ,,Autumn lights”, inspirata de rasul colorat al fetelor si de cadourile pe care le-am pregatit pentru aceasta premiere (P.S.: sunt delicate si stralucesc). Sper ca v-am starnit curiozitatea. Noi abia asteptam aceasta seara!

14087437_1088943507847986_1513754175_oPe langa premierea, o sa avem tombola cu orele online, pentru fetele care ar castiga medalia de aur la Olimpiada ,,Corectitudinii”. Nu o data la 4 ani, ci la inceputul fiecarei luni, cand le recompensam pe colegele care stralucesc atunci cand vine vorba de performanta.

Asadar, shot-uri, cocktail-uri, pizza si muzica buna, asa cum ne-au obisnuit DJ-I rezidenti la Fratelli, John Junior si MC Tony Q. Cam asta e reteta noastra pentru o petrecere reusita. Si, bineinteles, tot ce este in meniu este din partea casei. Paradiz face cinste!