Stim deja cu totii ca in ultima perioada am avut parte de o serie de schimbari dictate de situatia actuala si ca va mai trece un timp relativ mai lung sau mai scurt pana cand lucrurile vor reintra in normal. Fiecare dintre noi a fost nevoit sa se adapteze noilor circumstante, iar felul in care am reusit sa facem acest lucru a influentat in mare masura capacitatea noastra a tuturor de a gestiona intreaga perioada in modul cel mai proactiv cu putinta.

Si chiar daca au existat in jur foarte multe pareri conform carora domeniul videochatului, atat in Iasi, cat si la nivel national nu a avut de suferit, lucrurile nu stau chiar asa. In fiecare domeniu de activitate in parte au fost necesare numeroase ajustari, insa la PARADIZ, cel mai profesionist studio de videochat din Iasi noi credem ca am reusit sa facem acest lucru cu brio.

Pentru cei care ne urmaresc indeapropape si stiu care este stilul de viata in PARADIZ deja nu mai este o surpriza faptul ca aici am incercat mereu sa tratam lucrurile cu o atitudine pozitiva, indiferent de provocarile cu care ne-am confruntat. Modelele noastre de videochat si starea lor de bine au fost in toti acesti ani prioritare, cu atat mai mult in aceste zile in care am simtit cu totii o mai mare nevoie de incurajare, de sustinere si de optimism.

Iar acest lucru s-a resimtit mai ales in perioada Sarbatorilor Pascale, pe care le-am petrecut in mod cu totul diferit decat am fi fost obisnuiti pana in prezent. Insa chiar daca am ales cu totii sa respectam masurile de siguranta impuse la nivel national si nu am mai pus la cale una dintre acele petreceri fabuloase marca PARADIZ cu care v-am obisnuit de-a lungul timpului, am cautat o varianta prin care sa fim totusi alaturi unii de ceilalti, de data aceasta in online.

Asa se face ca prima zi de Paste a debutat in PARADIZ cu o surpriza pe care am organizat-o in cele mai mici detalii, atat pentru toate modelele noastre de videochat, cat si pentru cei care ne sunt alaturi in mediul virtual. Dupa numeroase pregatiri, teste tehnice si ore de set-up petrecute in clubul PARADIZ, am reusit sa oferim un moment de „normalitate”, de buna dispozitie si, de ce nu, de speranta tuturor celor care ne-au urmarit live, pe pagina noastra de facebook.

L-am avut alaturi de noi pe deja binecunoscutul nostru prieten Dj John Junior, in spatele pupitrului, cel care ne-a fost mereu alaturi, de cativa ani buni,  la toate evenimentele organizate in PARADIZ. Si macar pentru un timp, am simtit ca suntem din nou impreuna!

Iar cei care ne-au urmarit in numar atat de mare (live-ul nostru atingand o cifra impresionanta de 45.134 de vizializari) ne-au facut sa ne dam seama inca o data cat de importanta este comunicarea umana, indiferent de caile pe care se desfasoara,  mai ales in aceste zile.

Dorim sa va multumim tuturor pentru mesajele de incurajare si de felicitari pe care ni le-ati trimis si va promitem ca vom continua sa va oferim astfel de momente si in urmatoarele saptamani!

Pana data viitoare,

Lady Di