Stim cu totii ca in aceasta perioada ne confruntam cu o serie de restrictii menite sa ne protejeze si sa ne mentina in siguranta, lucru cat se poate de firesc, avand in vedere situatia delicata in care ne aflam.

Insa unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tinem cont pentru a face fata mai usor acestor provocari este felul in care ne ingrijim atat de sanatatea noastra fizica, dar si de cea mentala. Un mod de gandire pozitiv intotdeauna va face diferenta in situatii limita in care putem aluneca foarte usor in panta disperarii, a panicii si a stresului, insa in momentul in care simtim ca lucrurile se indreapta in acea directie, trebuie sa stim ca exista si la nivel mental o serie de masuri „de siguranta” pe care le putem lua.

Asta inseamna ca indiferent de ceea ce se intampla in exteriorul nostru, felul in care gestionam si internalizam toate acele „informatii” care ne lovesc uneori cu o viteza ametitoare ne va influenta extrem de mult starea de spirit. Poate ca a reusi sa iti mentii calmul si optimismul in astfel de momente nu este intotdeauna la indemana oricui, insa cu putin efort si constientizare, putem ajunge la nivelul la care sa privim lucrurile intr-o maniera daca nu neaparat pozitiva, macar realista pe cat posibil, fara a proiecta scenarii dintre cele mai sumbre si de a ne demoraliza la cote maxime.

Intrebarea care vine firesc este cum anume putem ajunge la acel echilibru psihic atat de important in aceste zile, iar felul in care fiecare dintre noi ne-am adaptat noilor circumstante spune multe. La PARADIZ, cel mai profesionist studio de videochat din Iasi, toata aceasta perioada a fost tratata cu maxima seriozitate in ceea ce priveste masurile impuse la nivel national, insa pe langa toate acestea, atentia noastra este indreptata in permanenta si asupra starii de spirit a tuturor celor din jur.

In acest fel am reusit sa ne mentinem optimismul si sa ne reamintim ca viata merita traita indiferent de provocarile pe care le intampinam. A gasi motive de bucurie in fiecare zi este felul nostru de a trai in PARADIZ! Si suntem mereu gata sa oferim si celor din jur din bucuria noastra.

Acestea fiind spuse, va anuntam ca in zilele ce urmeaza PARADIZ va pregateste o surpriza, alaturi de bunul nostru prieten, Dj John Junior. Este felul nostru de a pune un zambet pe fetele tuturor, macar pentru un timp si de a va readuce putin din „normalitatea” la care ne dorim cu totii sa ne intoarcem cat mai repede.

Vom reveni cu mai multe detalii in curand!

Pana data viitoare,

Lady Di