Temperaturile ridicate ne-au ,,scos din casa” si ne-au facut sa ne orientam catre locuri in care sa ne racorim si sa ne relaxam impreuna. Asa ca am organizat o iesire din oras, la o piscina foarte draga noua. Ne-am adunat vreo 40 de suflete dornice de balaceala, sampanie si soare. Si pentru a fi siguri ca ce se intampla in Paradiz, ramane in Paradiz, am rezervat piscina doar pentru noi si ne-am luat o zi libera de la aglomeratia urbana, de la griji si inhibitii. Asa au ajuns fetele de la Paradiz la piscina Paradis.

Cele mai colorate costume de baie si-au facut prezenta in apa cristalina, in ritmuri de reggae si chill out. Nu au lipsit pizza, concursurile, pozele si distractia. Ne-am inceput ziua cu un coffee break si o pauza de tigara. Cum mare parte din fete au fost aici si-n anii trecuti, am depanat amintiri, am pregatit saltelutele, mingile si colacii pentru balaceala si sezlongurile pentru plaja.

13839891_1053477254689004_2045593659_oMai tarziu, sirenele noastre s-au intrecut la innot si si-au accentuat bronzul. Ziua a fost perfecta pentru a face plaja, intrucat era suficient de cald pentru a ne relaxa si picta corpul in culorile preferate ale soarelui, si totusi, aerul era respirabil si, din cand in cand, nori albi si pufosi isi faceau loc pe cer, pentru a ne proteja de razele ultraviolete.

Pentru a ne racori, am facut exces de apa racoritoare. Si, spre bucuria tuturor, piscina incepea de la 80 de cm si ajungea pana la 1.80, perfecta atat pentru innotatori, cat si pentru incepatori, care s-au bucurat de apa fara palpitatii. (hihi) Iar unele dintre noi chiar au invatat sa inoate.

Mai tarziu am facut pauza de masa si ne-am incarcat bateriile, rasfatandu-ne papilele gustative cu cea mai buna pizza din oras. Dupa pranz si-un cocktail savuros ne-am intors la plaja si la apa care ajunsese la temperatura ideala pentru a lenevi intreaga zi pe suprafata sa.

pool

Asa cum bine stiti, deseori profitam de o iesire pentru a face o sedinta foto de revista. Nici de data asta nu am facut exceptie de la regula, astfel incat doritoarele au bifat incat o serie de fotografii pentru site-urile de videochat, care le va ajuta sa-si potenteze incasarile si sa atraga admiratori online.

Dupa ce am terminat pauza de fotografii, ne-am gandit sa facem un concurs care sa anime atmosfera. Si ce concurs este mai potrivit pentru o iesire la piscina, daca nu unul de sarituri si inot? Castigatoarea a fost premiata in cocktail-uri si aprecieri, iar ziua a decurs conform planului: doar zambete, distractie si relaxare. Tocmai de aceea ne gandim sa refacem gasca si sa ne intoarcem la Paradis si luna viitoare, in formula completa. Daca nu ti-ai facut planuri, dar esti in cautarea unui job care sa-ti ofere distractie, multe avantaje si o echipa de nota #10+, te asteptam la noi.

Deci, ce spui, te trecem pe lista pentru urmatoarea iesire? 🙂

P.S. Mini vacanta a fost din partea casei Paradiz!

13843487_522192907987387_2139913266_o