Unul din cele mai atractive avantaje oferite de Paradiz consta in organizarea unor super petreceri, super private. Mai exact, la inceputul fiecarei luni, sarbatorim modelele nascute in luna precedenta, le oferim flori si cadouri, apoi dam startul la shot-uri si dans.

Ca de fiecare data, barmanul nostru a avut grija de noi si ne-a oferit bauturi colorate, aromate si numai bune de cinstit alaturi de colegele noastre. Mai mult decat atat, acesta ne-a impartasit cateva tips-uri legate de prepararea cocktail-urilor, atunci cand dorim un mic rasfat, seara, pe balcon.

img_0086Sarbatoritele noastre au fost in centrul atentiei, iar noi am dorit sa le rasfatam, ca de fiecare data, organizandu-le o petrecere de neuitat. Am dansat, am cantat, ne-am amuzat  si  ne-am bucurat ca a mai trecut o luna alaturi de o echipa care are distractia in sange.

Totodata, DJ-ii rezidenti din Fratelli ne-au incantat si in seara aceasta, selectatand pentru noi cele mai noi hituri. Acestia ne-au facut o surpriza, aducand un oaspete “pacatos” in Paradiz. Tony Q. si John Junior l-au invitat pe Silviu Andrei, DJ la “Un show pacatos” sa fie alaturi de noi.

Cu toate ca la inceput fetele erau putin emotionate in legatura cu prezenta acestuia, nu a trebuit decat sa-si faca una curaj pentru a intra in vorba cu el si sa faca o fotografie, ca apoi starea de confort sa fie din nou instalata. Pe tot parcursul serii, Silviu a fost prietenos, pus pe glume si pe aceeasi lungime de unda cu noi: dornic de distractie, dar ferit de priviri nedorite. Dupa petrecere, Silviu ne-a oferit un feedback referitor la atmosfera din Paradiz: „Foarte incantat sa cunosc o gașca atat de prietenoasa ca a voastra. Munciti impreuna si va distrati pe masura. Asta inseamna ca sunteti ca o mare familie. Va pup si sa aveti succes in tot ce v-ati propus!”

H

Aceasta a fost ultima petrecere pe vara aceasta si am profitat de la maxim de fiecare moment pentru a ne deconecta de la rutina zilnica. Luna viitoare vom avea o petrecere si mai speciala, intrucat vom premia corectitudinea si performanta modelelor prin cadouri exclusiviste. Ca de fiecare data, acestea sunt secrete si pliate pe personalitatea modelului.

Va asteptam si pe voi sa petrecem impreuna la inceputul lui septembrie!