Pentru fiecare persoana care alege sa lucreze in domeniul videochatului in Iasi, totul incepe cu o singura intrebare:

„Tu ce fel de viata iti doresti sa ai?”

Cu siguranta, fiecare dintre noi si-a pus aceasta problema cel putin la un moment dat, de obicei in momentele cheie in care in care ne pregatim sa luam anumite decizii legate de viitorul nostru. Felul in care ne proiectam mental o imagine a propriului viitor va influenta in mare masura evolutia noastra ulterioara catre directia pe care ne-o setam. De ce? Pentru ca atunci cand gandim la scara mica, rezultatele pe care le vom obtine vor fi intotdeauna  „in oglinda” si vor reflecta atat intentiile noastre, cat si gradul nostru de implicare. Motiv pentru care, a avea vise dintre cele mai indraznete este esential atunci cand vrei sa iti depasesti limitele. Exista nenumarate cazuri de persoane care se plafoneaza pe un anumit nivel de „siguranta” tocmai din cauza faptului ca nu si-au insusit acea mentalitate conform careia poti avea totul in viata, atata timp cat esti convins de faptul ca meriti acest lucru si atata timp cat eforturile pe care le vei depune in acest sens vor fi in concordanta. Iar intr-un domeniu cum este cel al videochatului, a nu avea incredere in tine insati este fatal.

Pentru un model profesionist de videochat din Iasi atitudinea pe care o va avea in ceea ce priveste interactiunea sa in mediul online este exprem de importanta. Vorbim despre un job in care esenta consta in a transmite o anumita stare. Cea de invingator! Iar pentru cei care inca mai au impresia ca videochatul inseamna doar afisarea nuditatii si ca asta e tot ceea ce trebuie sa „faca” un model pentru a obtine incasari record, o astfel de gandire este cea care atrage dupa sine esecul.

Job-ul de model de videochat este mult mai complex de-atat, iar in PARADIZ acest lucru se invata! Modelelor noastre le este oferit un alt stil de training, cel in care li se explica toate particularitatile acestui job tocmai pentru a le ajuta sa faca performanta in adevaratul sens al cuvantului. Limitarea in gandire si in telurile propuse nu are ce cauta in echipa noastra! Pentru noi, fiecare model de videochat din Iasi are sansa de a excela, insa totul porneste din creier! De cate ori ati auzit „comentarii” de tipul „Oare ea de ce face atatia bani? Nici macar nu arata atat de bine!” ? O astfel de gandire nu te va ajuta niciodata sa urci pe treptele succesului. In orice caz, nu ca model de videochat! Asta este o atitudine complet eronata, de a privi in curtea celui de langa tine cu repros si invidie, in loc sa poti privi in sens admirativ si cu speranta ca poti invata ceva din asta. Deja ar trebui sa fie cat se poate de clar pentru oricine ca astfel de comparatii intre persoane nu exista intr-un domeniu atat de personal, ca totul tine de felul de a fi al modelului respectiv, de farmecul sau, de personalitatea sa si de unicitatea fiecareia. Si tot asa cum nu poti compara niciodata doi oameni, la fel nu vei putea compara niciodata doua modele!

„Ea de ce face atat de multi bani?”  Ei bine, pentru ca a inteles exact care este esenta job-ului! Acel model care se afla in top si se bucura de incasari dintre cele mai spectaculoase a inteles ca aspectul fizic e important intr-o anumita masura, ca felul in care te „prezinti” conteaza, insa mai departe intervin o multime de alte elemente care contribuie la succesul oricarui model.

Sa fii un excelent entertainer! Asta inseamna sa fii un adevarat model de videochat in PARADIZ! Sa emani incredere in tine, sa transmiti o stare de bine si sa stii ca meriti tot ce e mai bun! Asta te va ajuta sa faci fata cu brio mediului online! Pentru ca atata timp cat tu nu te vei considera demna de atentie si de respect, atata timp cat tu insati te vei devaloriza si vei cobori stacheta extrem de jos, vei transmite exact acest sentiment si celor cu care vei interactiona. Iar de aici pana la a transforma totul intr-o experienta negativa mai e doar un pas.

Nu, nu trebuie sa detii cel putin un titlu de Miss Univers pentru a fi model de videochat de top! Insa trebuie sa fii propriul tau Univers! Trebuie sa stii de ce ai pornit pe acest drum, ce scopuri ai, in ce fel iti doresti ca viata ta sa se transforme, cat de sus vrei sa urci si sa nu uiti ca poti avea, intr-adevar, totul, dar asta presupune determinare, ambitie, rabdare si capacitatea de a te focusa in permanenta in directia dorita.

Tu ce fel de viata iti doresti sa ai?

Pana data viitoare,

Lady Di