2020 a fost, fara nicio indoiala, un an care ne-a oferit o serie de lectii extrem de diferite. Si pe cat de diferite, pe atat de importante! Ne-am regasit cu totii in fata unui test pe care alta data l-am fi considerat a fi subiect de literatura, insa care a devenit brusc o realitate. A devenit realitatea noastra, a tuturor, cea in care inca ne regasim si pentru care inca se cauta solutii. Efectele pe care aceasta pandemie le-a generat au ramificatii complexe, iar eforturile necesare pentru a le gestiona si a le minimiza pe cat posibil nu sunt putine. Insa atunci cand oamenii lucreaza impreuna in directia unui scop comun, inevitabil apar si rezultatele!

Si tot despre munca in echipa si despre rezultate vorbim si in PARADIZ! Pentru cel mai profesionist studio de videochat din Iasi, 2020 a fost un an al lectiilor invatate! Atat modelele noastre de videochat, cat si toti ceilalti membri ai echipei noastre au lucrat umar la umar pentru a depasi intreaga situatie in cel mai eficient mod posibil. Si pentru ca ne aflam pe ultima suta de metri si a venit momentul in care tragem linie si facem bilantul anului care sta sa se incheie, suntem mandri sa putem spune ca am reusit!

Am reusit sa ne mentinem reputatia si increderea de care se bucura studiourile noastre de videochat (atat din Iasi, cat si din Bucuresti) in randul tuturor celor care fac parte din acest domeniu, iar asta ne face sa fim si mai motivati pe viitor! Asadar, cum arata rezolutiile noastre pentru 2021?

Pentru noul an, in PARADIZ ne propunem sa punem in practica tot ceea ce ne-a invatat 2020. Si sa excelam! Indiferent de nivelul de succes pe care l-am atins, intotdeauna exista inca o noua treapta de urcat, iar plafonarea este un cuvant care nu se regaseste in vocabularul nostru! Recent am implinit 18 ani de activitate, 18 ani de cand schimbam vieti si de cand lucram pentru a cladi o viziune cu totul diferita a ceea ce inseamna videochatul. Am devenit „oameni mari”, iar asta aduce cu sine un sentiment de responsabilizare cu atat mai puternic.

Ne dorim ca si in noul an sa oferim modelelor de videochat din Iasi si din Bucuresti sansa de a trai o experienta unica, diferita de tot ceea ce stiau in trecut si de tot ceea ce se vehiculeaza despre acest job. A fi model de videochat in PARADIZ e un stil de viata! Nu este un simplu job, nu este o corvoada, nu este o experienta negativa. In  PARADIZ nu promovam sablonarea si nu aplicam metoda Patului lui Procust! Modelelor noastre de videochat le este respectata unicitatea, le este sustinuta autenticitatea si, mai presus de toate, le sunt respectate drepturile. Dreptul la timp liber, dreptul la libertatea de exprimare, dreptul de a fi ele insele, dreptul de a-si organiza propriul program, dreptul de a fi om inainte de toate, inainte de a fi model. PARADIZ este „cu si despre oameni”, iar asta este una dintre devizele dupa care ne-am condus activitatea de-a lungul timpului si este unul dintre aspectele care ne fac sa fim diferiti.

Inainte de orice, modelele noastre de videochat sunt oameni! Sunt femei! Si sunt tratate ca atare, cu toata atentia necesara, cu respectul cuvenit si cu intelegerea de care au nevoie, fiecare dintre ele in mod diferit. Pentru ca asta inseamna sa vezi mai departe de interesele pur financiare de moment. Asta inseamna sa ai o viziune diferita si pe termen lung, in care succesul nu este privit doar la minut, ci in ansamblu si cu o minte deschisa.

PARADIZ nu este un brand nascut peste noapte! Sunt 18 ani de eforturi pe toate planurile in spatele acestei povesti. Dar sunt 18 ani de eforturi incununate de succes, pentru toti oamenii din PARADIZ! Iar pentru anul care vine, ne propunem sa crestem si mai mult!

Evolutia este cel mai frumos lucru de care ne putem bucura in PARADIZ atunci cand, privind in spate, intr-un an atat de dificil cum a fost cel pe care il incheiem acum si in ciuda tuturor provocarilor, nu numai ca am „supravietuit”, ci am urcat inca o treapta in drumul nostru catre absolut!

Acesta este motivul pentru care atunci cand iti vei scrie propriile rezolutii pentru noul an, prima pe lista ta trebuie sa fie aceea de a deveni parte din echipa noastra!

Un an nou plin de realizari si cat mai multe visuri implinite tuturor!

Pana data viitoare,

Lady Di