Mos Craciun exista!

E Decembrie si pentru fiecare dintre noi aceasta luna are o insemnatate aparte. Este luna cadourilor, a bucuriei, a timpului petrecut alaturi de cei dragi, a recunostintei, a planurilor de viitor, a rezolutiilor pentru noul an. E luna in care ne oprim macar un timp din vartej si ne acordam un moment pentru a fi cu noi insine. E luna in care ne reamintim de copilarie si de candoarea ei. Si chiar daca suntem „oameni mari”, in PARADIZ inca mai credem in Mos Craciun!

Spiritul Sarbatorilor de Iarna este prezent zilele acestea in fiecare coltisor din PARADIZ! Decoratiuni de poveste, magia bradului impodobit, luminite care palpaie pretutindeni, fulgi de nea, globuri, ghirlande, stelute, aroma de portocale si de cozonac proaspat, toate ne trezesc amintiri dintre cele mai frumoase ale serilor in care il asteptam cu sufletul la gura pe el, pe Mos Craciun! Si pentru modelele de videochat din Iasi de la PARADIZ pregatirile sunt pe ultima suta de metri. Rand pe rand, ca prin minune, au aparut sub brad pungute dintre cele mai colorate, purtand numele fiecareia dintre ele. An de an, colegele din PARADIZ si-au pregatit surprize dintre cele mai frumoase! „Secret Santa” e unul dintre obiceiurile pe care le-am pastrat de-a lungul timpului in studioul nostru si care de fiecare data ne-a adus zambetul pe buze.

A „crede in Mos Craciun” inseamna a darui! Despre asta este vorba! Iar modelele noastre de videochat au inteles de mult ca cea mai mare bucurie vine din a oferi, din a fi mai bun, mai recunoscator si mai aplecat catre cei din jur, din a fi intelegator, din a asculta mai mult si din a ajuta chiar si cu zambet, cu un sfat sau cu o incurajare. Uneori asta conteaza mult mai mult decat orice lucru material pentru cei din jurul nostru!

Un cadou oferit in perioada sarbatorilor are o profunzime aparte, care depaseste cu mult aspectul comercial. Un cadou inseamna un gand bun, o intentie de suflet a celui care si-a rupt din timpul sau pentru a face o bucurie altcuiva. Este un simbol al pretuirii, al respectului, al empatiei, al afectiunii pe care o simtim pentru cei carora le este destinat.

Exista Mos Craciun? Cu siguranta da! El este in fiecare dintre noi! Mos Craciun este bunatatea din noi, dorinta noastra de a bucura! Este altruism, este iubire! Fata de prieteni, fata de familie, de cei apropiati, fata de strainul de pe strada. Mos Craciun este umanitatea din noi, iar daca nu am mai „crede” in el… ar insemna sfarsitul a tot ceea ce ne defineste.

Da, in PARADIZ noi inca mai credem in Mos Craciun! Iar asta ne face sa fim cea mai frumoasa echipa din care poti face si tu parte! Valorile pe care le pretuim si dupa care ne ghidam ne-au calauzit drumul spre succes, iar atunci cand reusesti in tot ceea ce faci, cu sufletul curat, satisfactia este cu atat mai mare!

Un  Craciun magic tuturor!

Pana data viitoare,

Lady Di