A venit în sfârșit vara, și după cum v-am obișnuit, echipa Paradiz a deschis sezonul estival la piscina Sunrise din Iași. Pentru a putea sa va faceți o idee despre ce ati pierdut, va vom spune intreaga poveste.

Pentru cei care ne urmaresc deja de ceva timp, nu mai este o surpriza faptul ca la noi fiecare eveniment e tratat ca o zi de sarbatoare si ca de fiecare data am ridicat stacheta din ce in ce mai sus. Așadar, petrecerea Pool Party by Paradiz Radio nu putea fi mai prejos.

Principala noastra motivatie este ca lumea sa se simtă bine, relaxata și sa se distreze! Prin tot ceea ce facem si prin tot ceea ce oferim atat modelelor noastre de videochat, cat si intregii echipe a staff-ului auxiliar ne dorim sa punem un zambet de fericire pe chipurile tuturor. De data aceasta insa, ne-am dorit ca oamenii din exterior sa poată simți spiritul Paradiz. De aceea, am oferit tuturor femeilor dornice sa ni se alătură ocazia de a participa la acest eveniment și le-am oferit și câte un voucher de 50 RON pentru consumație. Invitatele au venit într-un număr mare și au simțit pe pielea lor ce înseamnă Paradiz.

Ziua a debutat cum nu se putea mai bine, vremea fiind în sfârșit de partea noastră. Cam asa arata dimineata perfecta – cu entuziasmul caracteristic tuturor celor care fac parte din PARADIZ , am fost intampinati de staff-ul la fel de bucuros la vederea unui grup atat de vesel de oaspeti. Cafeaua era deja pregatita, cu o mare varietate de arome pentru a satisface toate preferintele, micul dejun fiind si primul deliciu culinar al zilei!

Si pentru ca totul e mult mai frumos atunci cand pe fundal rasuna muzica preferata, i-am avut alaturi de noi la pupitru pe Dj Enzo, DJ Tony Q, Dj Kattia și Dj Zahra Noir. Pentru ca in PARADIZ, cel mai profesionist studio de videochat din Iasi surprizele placute sunt mereu sarea si piperul, de aceasta data am avut inca un invitat special! Asa se face ca muzica a fost insotita de un antrenament de fitness la piscina – o surpriza specială pentru toate femeile participante.

Distractia a inceput in momentul in care apa cristalina din piscina ne-a ademenit pe toti si ne-a facut sa simtim ca timpul a zburat printre rasete, dans, șampanii, costume de baie colorate, rochii si palarii cochete. Si multa, multa energie pozitiva!

Iar pentru ca cele mai frumoase amintiri merita sa fie imortalizate, fiecare dintre modelele noastre de videochat de la PARADIZ din Iasi a beneficiat de o sedinta foto dedicata, asigurata de catre colegii nostri din departamentul foto/video. Cele mai reusite fotografii sunt cele in care se simte fericirea, cu atat mai mult, cu cat pentru orice model profesionist de videochat content-ul este foarte important!

Dupa atata distracție, masa de pranz a fost extrem de bogata, iar meniul ne-a uimit si ne-a incantat pe fiecare dintre noi, oferindu-ne inca o data ocazia de a ne rasfata! Si tot in stilul caracteristic PARADIZ, intreaga consumatie, de pe tot parcursul zilei a fost asigurata din partea conducerii, noua, tuturor neramanandu-ne altceva decat sa ne bucuram si sa savuram fiecare clipa!

Lasarea serii ne-a gasit dansând, razand si impartasind o stare de spirit deosebita!

Da, asta este cu adevarat spiritul PARADIZ care poate fi doar simtit pe propria piele! Cuvintele sunt de prisos!

Iar daca vrei sa traiesti si tu aceasta experienta, hai in PARADIZ! Te vei convinge de una singura!

Stay safe,

D.