Perioada care tocmai a trecut si care culmineaza cu ziua de astazi a fost una aproape la fel de aglomerata ca si pregatirile de Craciun. Inimioare, cadouri, ispitit partenerul cu privire la preferintele pentru daruri, rezervare la restaurant… Iar azi se intampla: Ziua Indragostilor, aceasta sarbatoare straina pe care am preluat-o cu inima deschisa si care ne tine ocupati nu doar in ziua de 14 febraurie a fiecarui an, ci si in zilele anterioare acesteia.

Desi nu sunt adepta cliseelor, consider ca nu face rau nimanui sa fiti putin extra azi, in ceea ce priveste relatia cu partenerul.

Dar ce te faci atunci cand, dintr-un motiv sau altul, alegere personala sau a destinului, anul acesta Sf. Valentin te-a surprins single? Iti spun eu ce faci! Alegi sa te iubesti exact asa cum iti doresti sa te iubeasca o alta persoana: nebuneste, fara limite, orbeste.  Vorbeste-ti tie insuti asa cum ai vrea sa iti vorbeasca persoana iubita, rasfata-te, indeplineste visurile, dorintele si mofturile. Pune-te pe un pediestal si acorda-ti ofrande, indiferent ca vorbim de o ciocolata in mijlocul dietei sau de o rochie cat salariul mediu.

Priveste indeaproape toate beneficiile avand o relatie sanatoasa cu tine insuti. Nimeni nu te poate face mai fericita decat ai TU puterea sa te faci fericita! Oamenii, in majoritate covarsitoare, sunt episoade din viata noastra. Dar tu esti acolo, a ta, pentru totdeauna.

Gateste-ti, rasfata-ti trupul si sufletul, ingrijeste-te si daruieste-ti  mereu cel mai bun tratament. Sa oferi altora timp si lucruri este nobil, dar sa faci asta pentru tine este de-a dreptul miraculos!

Invata-te sa te accepti pe deplin si sa te iubesti si abia atunci vei putea avea standarde ridicate si sanatoase pentru o relatie;  Se aplica acelasi principiu si pentru prietenii, desigur! Cand stii cat valorezi, este mai greu sa lasi capul in jos! Stii tu- “Nu apleca capul caci va cadea coroana!” – o spune si Pinterest, o spun si eu! 🙂

Transforma “would you be my valentine?” in “You’re lucky to be my Valentine” si bucura-te de persoana frumoasa, inteligenta, demna, ambitioasa care esti sau esti pe cale sa devii!

Pregateste-te in tihna, alege cele mai frumoase haine, un parfum fin si un pahar de prosecco pe care sa il savurezi in liniste. Acum intalneste-te cu iubitul, prietenele sau din contra, stai tu cu tine si bucura-te de compania cea mai de pret: TU!