Nu am cunoscut nicio femeie care sa fie perfect multumita de ea. Indiferent ca vorbim despre felul in care arata, calitatile sale de femeie, iubita, mama sau aptitudinile profesionale. Care sa spuna ,,Hell ya, I’m perfect!. Mereu exista un motiv de care sa se planga.

special-k-shhhhut-down-fat-talk-1

Fie ca se considera prea grase sau prea slabe (pe acestea le numeri pe degete), cu nasul prea mare sau prea carn, cu parul prea voluminos sau lipsit de volum. Daca e creata, vrea sa aiba parul drept, daca e inalta ar vrea cativa centimetri in minus, sa mearga si ea ca o gazela pe tocuri de 10 cm si tot asa. Care este problema?

Pot fi identificate mai multe cauze care determina femeile sa nu se aprecieze la justa valoare, precum: mass-media, educatia din familie, concentrarea pe sine sau felul in care ne antrenam sa gandim despre noi.

In colectivul beautiful3Paradiz, noi ajutam fetele sa se aprecieze, sa se gandeasca pozitiv la persoana lor si sa realizeze ca sunt frumoase, indiferent de constitutia fizica, culoarea parului sau alte detalii minore. Sunt unice si minunate de la natura!

Acolo unde putem contribui prin oferirea de mici stimulente sau sfaturi ce tin de imaginea personala, o facem mereu cu drag (le ajutam sa se aranjeze frumos, le oferim sedinte de masaj si le punem la dispozitie, gratuit, sauna si solarul studioului, oricand, dupa bunul plac).

Mai mult decat atat, orice fata se va aprecia mai mult atunci cand face videochat. E si normal, atunci cand zilnic primesti complimente de la sute de utilizatori, oameni care intra pe site-urile de videochat pentru tine. E frumos sa stii ca un zambet poate insenina ziua unui om. Zambetul tau! Si mai fain e sa stii ca esti platita pentru asta! De aceea o fata care lucreaza in domeniul videochatului nu va accepta mai putin decat ceea ce merita, atunci cand vine vorba de oamenii din jurul sau. 🙂

LUyzWK8_MiAPentru ca in videochat folosesti adesea trucuri de seductie si iti imbunatatesti modul in care porti o conversatie, foarte multe fete au afirmat ca acest lucru le ajuta si-n viata de zi cu zi. In primul rand deoarece dobandesc calitati de psiholog, putand ,,citi” cu usurinta persoana cu care poarta o conversatie. De asemenea, sunt mai sigure pe ele, avand curaj sa exprime ceea ce gandesc, mai mult decat o faceau inainte.

Videochatul la Paradiz iti ofera multe avantaje, insa increderea in fortele proprii si stima de sine ridicata sunt un plus considerabil pentru orice femeie. Stii ca poti reusi, stii ca esti frumoasa si ca meriti o viata decenta! Pasesti mereu sigura in pantofii cu toc, afisand un zambet larg si increzator!

Pe tine cum te-a ajutat videochatul? Ne poti lasa raspunsurile anonim, printr-un coment la acest articol, sau prin e-mail, la adresa: office@paradiz.ro. Raspunsurile si datele pe care le oferi sunt confidentiale!

Iti multumim! 🙂